El este ministrul moldovean suficient de bogat incat sa renunte la salariu. Îl va imparti cu secretara si consilierul sau
E suficient de bogat, astfel incat nu are nevoie de salariul de ministru. Este modesta destainurile a proaspatului sef de la transporturi, care spune ca isi va imparti leafa cu secretara si consilierului sau. Mai mult, el a renuntat la masina de serviciu, iar pentru renovarea biroului sau spune ca nu va cheltui nici un leu. Ii place luxul si confortul si exact asta a gasit in cabinetul de la minister - mostenire lasata de predecesorii sai. La intrebarea ce vrea sa faca ministrul instarit de la Transporturi, raspunsul e simplu - reforme.
Iurie CHIRINCIUC, MINISTRUL TRANSPORTURILOR: ”N-am preferat sa fiu deputat, tot timpul ma gandeam la executiv. Eu sunt persoana pregatita si imi place sa gestionez, sa fiu un manager.”
Ajuns la Ministerul Transporturilor, Iurie Chirinciuc a nimerit ca pestele in apa. Biroul proaspatului ministru este confortabil si luxos, exact asa cum ii place.
Iurie CHIRINCIUC, MINISTRUL TRANSPORTURILOR: ”Eu intotdeauna am avut confort, stiu ca pentru a avea rezultate, trebuie sa ai conditii.”
Conditiile de 5 stele din birou, Chirinciuc spune ca le-a mostenit de la predecesorii sai. Cea mai scumpa tehnica troneaza pe masa ministrului: un calculator care costa aproape 30 de mii de lei.
Iurie CHIRINCIUC, MINISTRUL TRANSPORTURILOR: ”Da, a ramas de la fostul ministru, este un calculator modern, am sa-l dau secretarei in anticamera pt ca eu mai putin timp am pentru a lucra si il am pe al meu, e suficient de a lucra in anticamera e un calculator depasit si i-am promis ca i-l dau sa lucreze.”
Cat despre salariu, diferenta nu este mare, spune Iurie Chirinciuc. Ca deputat, ridica 9500 de lei pe luna, iar ca ministru – 9000.
Iurie CHIRINCIUC, MINISTRUL TRANSPORTURILOR: ”Dar eu nu am venit pentru salariu, nu este un secret, afacerile mele sunt la vedere, eu am o situatie buna, ma bucur de acest lucru//Salariul este mai mult asa simbolic, mai stimulez consilierul, secretara.”
Rezulta ca Iurie Chirinciuc va face voluntariat la minister. Promite insa sa munceasca din greu.
Iurie CHIRINCIUC, MINISTRUL TRANSPORTURILOR: ”Acceptand functia de ministru, stiam ca ne asteapta un domeniu greu, complicat, timpuri dificile, dar ca va fi atat de greu, atat de complicat, nu m-am gandit niciodata. Nu este un lucru nou pe care sa nu-l cunosc. Am activat in acest domeniu, si transport auto, si transport feroviar, cunosc domeniul profitand de aceste servicii.”
Proaspatul sef la Transporturi este un prosper om de afaceri. Detine cote de participare la 4 companii, iar potrivit declaratiei de avere a adunat in 2014 un venit de peste 400 de mii de lei.
Iurie CHIRINCIUC, MINISTRUL TRANSPORTURILOR: ”Mai multe afaceri, una este in domeniul mobilei, asta este in domeniul agriculturii, ele functineaza, sunt profitabileun conducator buna e cel care pune pe afaceri o afacere si ea functioneaza.”
Confort la birou, confort si acasa. Chirinciuc locuieste intr-o casa de 255 de metri patrati, are un Lexus din 2005 si detine o serie de terenuri agricole si pentru constructii in judetul Iasi. De asemenea, el are si un apartament de 76 de metri patrati la Iasi.
Iurie CHIRINCIUC, MINISTRUL TRANSPORTURILOR: „Eu n-am venit sa-mi dezvolt afacerile mele, n-am venit sa-mi dezvolt acest lucru, am venit sa incerc sa faca aceea ce-mi doresc mie, eu am ce-mi trebuieste”.
Iurie Chirinciuc a fost deputat timp de jumatate de an si a intrat in parlament pe listele PL, fiind unul dintre cei mai instariti membri ai formatiunii. El este casatorit si are 2 copii, un baiat si o fata.
sursa
nu le ajunge cit au, si normal, daca au dat jumate de tara in "arenda" chinezilor...
Dumnezeu o S'ai Sature. Fiti Linistiti. Tungunschi Meteorit si Celiabinschii Meteorit sunt Doar Semne de Preintimpinare. Tot Asa au Construit si SSSR. SI Sotlagheri. Si Comunizmul si Sitializmul. Acuma Nici numele lor Numaisunt. Pe Cei Lacomi si Hapsini numai Dumnezeu ii Poate Satura. Si ii Lecui de Boli Mintale.
XXXXX
Iar din Partia Chinejilor. se va Repeta Fics ca si cu Ucraina. Ei Au Creato. Cu Jertfe Foarte Mari. Si AcumaUcraina Apara Toata Europa si Restul Lumii de Rusii S.........i. Asa si Acuma. Ei Larjesc Teritoriul pentru China. Natura si Dumnezeu isi Au Lejile Lor. Cu Cit Mai Mare va Fi Rusia cu Atit mai Repede se va Descompune in Mai Multe Tari Mioci si cu Chinna Suprapopulata. Orisice Imperie se Descompune. Dar Dumnezeu cu Dinsii. Vremia va Arata. Putin nu-i Vesnic. Dumnezeu este Vesnic. El Dumnezeu nu se Grabeste. Timpul Lui Are Alta Viteza. in Raport cu Viata lui si a Noastra. Acolo Unde Stau Acuma. Lenin. Stalin. Hrusciov. Brejnev. Beria. Lebedi. Rohlin. Petru Intii. Ivan Groznii si Altii. Mai Sunt Locuri si Pentru. Putin. Lavrov. Rogozin. Medvediav. Saigo. Sirnov. si Altii. Credetima. Dumnezeu Are Deajuns Si Bogatii. si Teritorii. si Tot. Numai El Dumnezeu o S'ai Sature pe Rusi. si o S'ai puna la Punct.
Cu Tot cu Voenii Complecs al Lor. Ca si Cernobilul tot de Ei Creat. Ca si Submarinele Atomice. Cursc si Comsomolet cu Tot cu Ecipajele Lor. Cu tot Sostavul. Dumnezeu are Alta Putere.
bravo RUSSIA , daca se poate de alaturat,atunci trebuie. lasa sa mai dee din buze restu
japonia cind a fost infrinta in al 2-a razboi modial trebuia sa zica multumesc ca a ramas ca tara dar nu gubernie
bravo ion & ghita
ппп
eu de acord cu ion2806,simte ca este stapinin tara
sint destepti aici care vad numai rau in RUSSIA...eu traiesc acolo si aici.care nu inteleg sensul la traiesc,,,TRAIESC,,,sint probleme si acolo o multime,dar la noi? o ajuns fructele si legumele mai scumpe ca la RUSSIA. sa mai scape si de mincaii nesaturati,,ar fi o TARA DE VIS
Statul Nipon nu e Ucraina ! Fiti atenti rusilor!!!
Nu taiati creanga de sub voi.
Da Blastamata natie mai Este Moldovanul. Unica in Lume. credca. Unica care se bucura cund Moare Capra Vecinului. Si Ciind ii Fura Cinevai Tara. Unica Care Racneste si se Rinjeste la Copilul Lui si ii Zimbeste ca o Curva Strainului. Si nu N
Si Nu Numai ii Zimbeste, Dar si il Intilneste cu Flori Pe Strain, Ocupant. Nici nu Stie ce Insiamana Strain si Ocupant. Nici nu Stie Cine ni-a Facut Granite pe Prut. Pe Nistru. Cine ni-a Rupt pe Veci Carpatii, Cernautul. Maria Niagra si Hotinul. Cine Nia Facut Transnistrie. Si Gagauzie. Si Cine nu ne Invata Limba. Si niau Inrobit Parintii, si pe Noi.
Pe Mine M'au Stimat Rusii pe Care nu I'am Stimat ca Natie. Si M'au Urit Moldoveni. pe care I'am Ajutat.
Nu numai M'au Urit dar miaui facut Rau Incontinui. Ca Raspuns l'a Bine. Dar Mullti acuma sunt l'a Judecata Domnului. Dar Multi, tare multi or sa Miarga. S'a te Bucuri ca Imperiu Rus mai Acapara Teritorii, Straine.Asta Chiar ca numai un BIC Poate s'o Faca. Ucraineni frati de Sinje se Eliberiaza, dar Bicul visiaza sa Fie Ocupat.................
Nu Sunt Cuvinte. Tot i'a dat Dumnezeu Moldovanului, inafara de Minte. Chir Atit de Prost sa Fii. S'a nu Stii pe ce Lume Trtaesti. Pe Fratele Cunoscutuli Meu l'au Omorit in Afganista. Si cind l'am Intrebat, cum Asa Mamata l'a Crescut si Ticalosii l'au Dus in Afganista, si l'au Adus in Sicriu. El s'a Uitat l'a Mine si a Spus Simplu de parca asa si trebuia sa Fie. Asa a fost sa Fie. Putia sa se Intimple cu Orisicine. Eu Suferiam. El Nu. Gipmoza Rusiasca ce Face din Om. Credca daca ii Dadia o Gramota. O conserva. Si un Buchet din Gheorghevscaia Lenta, Pleca si El In Afganistan.
Asta asa un Caz. Dar e Trajic sa Faci parte dintro natie Cu Coloana Vertebrala Strimba. Si din Aciasta Cauza Sufera si Creerii, Gindiria. Ratiunia.........Pacat........../
Acei din Donbas si Lugansc cid au Facut Referendum de Independenta, Sub Tiava Aft. Calasnicova. Acum Platesc.......Pentru Prostie se Plateste. D
Dumnezeu nu Iarta. Prostii si Ticalosiii.Cia mai Mare Problema a Omenirii........
Dumnezeu cu Voi..............Biblia se Termina cu Ecspresia. Iartai Doamne ca Nustiu ce Fac. Adica pe Prosti si pe Ticalosi.........
DACA ESTI ASA RELIGIOS ,,,BERBECULE,,,CUM RAMINE CU STIMA FATA DE FAMILIE SI ALTELE. DEGRABA A SA TE INPUIE SA TE FACI GOMIC, SI TU TOT A SA TE UIT LA RUSSI..PAMINTURILE LIO VINDUT TOT EUROINTEGRATORI MOLDOVENI,,SI DE CIND HAHOLII IS FRATI CU MOLDOVENII?IS FRATI CU NAIBA IIA,,ODATA NORMAL NU POTI TRECE UCRAINA
Ce fel de oameni sinteti daca nu sinteti patrioti tarii in care teai nascut si cresct ...ba vreti sa ne dati la rusi ba la europeni ...cind va veni timpul sa nu umblati ca curvele dar sa va apucati de treba in tara vostra si so facem impreuna o tara prospera care sa nu depinda de nici un stat ....sint tari si mai mici ca moldova care se descura foare bine singure si au o economie bogata ...de exzemplu Israelul ,are numai dusmani imprejur e mai mica ca moldova dar a ajuns o tara foarte bogata si prospera findca onenii is uniti si patrioti ....pote mati inteles si nu ne mai vindeti dar ginditiva sa faceti macar un mic bine pentru tara noastra
тимофте заберет буджак и буковину
gitler ca putin a vurut sa ocupe europa-rusia si a ocupat,,,,,,,,,,,,, ----ca putin are gusturile lui taicaso-gitler;----cicenia-------carabaxul;-------transnistria----;crimul------;abxazia------novoxuisia------iaca ce fac--ocupantii---fasisti----ca -----putin------
крым пэмынт ромэнеск!
Bravo rusii nu ca moldovenii isi vind demnitatea si vor sub jugul romanesc.