Cea mai frumoasă femeie din Brazilia a ajuns în Moldova. Cum a fost întâmpinată (Foto)
![]()
Câștigătoarea titlului "Miss Brazilia 2015" și alte cinci participante la concurs au ajuns în Moldova. Braziliencele au venit în țara noastră la invitația designerului moldovean Olga Blanc, care le-a creat ținutele purtate în cadrul concursului.
Cele șase brazilience au fost întâmpinate, tradițional, cu pâine și sare.
"Miss Brazilia 2015" este o tânără de 25 de ani care a venit în Moldova cu un scop bine determinat. ![]()
Aceasta urmează să probeze rochiile pe care le va purta la "Miss World 2015".
"Olga este designerul meu oficial și ea îmi va confecționa rochiile și m-a invitat să vizitez Moldova. Ea este o profesionistă în domeniu și chiar îmi plac la nebunie rochiile confecționate de ea. Am deja patru", a spus câștigătoarea titlului de "Miss Brazilia 2015", Catharina Choi.
Şi celelalte domnișoare au apreciat piesele vestimentare semnate de creatoarea de modă.
![]()
"Apreciez foarte mult eleganța rochiilor confecționate de Olga Blanc. Rochiile sunt foarte frumoase pentru că sunt și sexy, dar și gingașe în același timp", a declarat participanta la "Miss Brazil 2015", Thaina Magalhaes.
Atât braziliencele, cât și organizatorii sosiți din America de Sud au fost copleșiți de emoții și impresionați de tradițiile moldovenești.![]()
"Este o oportunitate frumoasă pentru noi de a vizita Moldova pentru că am căutat informații și am găsit că este o țară frumoasă, iar noi nici măcar nu știam de acest lucru. Pâinea este gustosă și vinul este delicios", a zis participant la "Miss Brazil 2015", Nathalia Martines.
![]()
"Pentru noi este o plăcere să fim în Moldova, să vizităm această țară frumoasă și la sigur va fi o experiență de neuitat. Ne-am bucurat de ospitalitatea și căldura cu care am fost primiți", a precizat organizatorul Henrique Fontes.
Designerul moldovean spune că oaspeții vor petrece zile superbe în țara noastră.![]()
”Avem și surprize, avem și lucru. O să filmăm noul catalog OBlanc cu fetele din Brazilia, noua colecție OBlanc și după aceasta o să avem câteva excursii.
O să mergem și la Mileștii Mici, la Cricova și la Orheiul Vechi", a conchis designerul moldovean, Olga Blanc.
Brandul OBlanc a fost lansat în Moldova în 2013.
sursa