3410

Plahotniuc Junior, absolvent în Elveția. Cum apare Vlad Plahotniuc într-o poză postată pe internet

fiul, elvetia

Criticat in politica, fericit in familie! Vlad Plahotniuc se lauda cu fiul sau intr-o poza postata pe pagina sa de socializare. Acesta se afiseaza mandru langa fiul sau, Timofei si sotia sa, la ceremonia de absolvire a scolii a fiului sau.



Atfel, Plahotniuc a postat urmatorul mesaj pe pagina sa de facebook:

 

"Este un moment important şi emoţionant pentru familia noastră: fiul nostru, Timofei, a absolvit şcoala. Pentru el, aceştia au fost ani nu tocmai uşori, în care s-a adaptat la un nou sistem de învăţământ, s-a obişnuit cu alte culturi, alte limbi, alte obiceiuri. Au fost ani cu multă muncă şi disciplină severă.

Suntem mândri de ce a realizat Timofei până acum şi încrezători în pasul pe care urmează să-l facă spre studiile universitare!"


vlad plahotniuc, fiul

 

Democratul Vlad Plahotniuc, aluturi de alte persoane, este acuzat de catre o miscare din tara ca ar fi furat miliardul din Banca de Economii. Acum o luna, in capitala, au fost organizate mai multe manifestatii in care protestatarii i-au acuzat pe Shor, Filat si Plahotniuc de "Furtul Secolului" si au cerut arestarea acestora. 

 

Procurorii care investigheaza fraudele din sectorul bancar au anuntat ca vor audia in viitorul apropiat zeci de persoane. Printre acestia, politicieni de rang inalt, precum si fostii premieri din perioada 2007-2015. Printre numele vehiculate de presa se numara Vlad Filat, Vlad Plahotniuc, Vladimir Voronin sau Iurie Leanca.

 

Presa din Moldova a publicat mai multe materiale in care il acuza pe Vlad Plahotniuc ca ar controla justitia din tara. Vicepresedintele PD respinge toate acuzatiile.

 

sursa

0