16592

Cum arată Carla’s Dreams fără mască! Cât de chipeș este

Cum arata Carla’s Dreams fara masca. Multi s-au intrebat care este chipul artistului moldovean care a colaborat cu un asemenea succes cu dive ale muzicii din Romania precum Inna, Loredana sau Delia.

cum arata, fara masca

Carla’s Dreams, artistul moldovean care a semnat colaborari de mare succes cu Inna, Loredana si Delia, a purtat pana acum, in aparitii publice si in videoclipuri, o masca de chip, ori cu fata pictata, cu ochelari de soare si cu gluga pe cap. Putini stiu insa cum arata in realitate si ca este, spre exemplu, si casatorit. Carla’s Dreams este, de fapt, Andrei Tarus, are 31 de ani, este nascut in Slobozia (Republica Moldova) si a bifat, din 2012 pana acum, colaborari de succes cu Inna („”P.O.H.U.I”), Loredana Groza („Lumea Mea”), si, mai nou, Delia Matache („Cu ne noi”, „Da, mama”). Acesta a fost membru al trupei In Quadro.

 

tanar, carlas dreams

 

carlas dreams, cum arata

 

chipes, carlas dreams

 

Potrivit apropotv.ro, sotia solistului din Carla's Dreams se numeste Nelea Motricala si are 29 de ani. Potrivit unor surse cei doi s-au casatorit in 2010. Nalea are studii economice si a absolvit universitatea in Olanda. Acum, aceasta este directorul unei companii de turism pe care a fondat-o.

 

carlas dreams, fara masca

 

chipes, carlas dreams

 

chipes, cum arata

 

chipes, fara masca

 

tanar, chipes

sursa

2