842

În ultima zi de campanie, Zinainda Greceanâi își prezintă angajamentele sale pentru suburbii, totodată compatimindu-l pe Dorin Chirtoacă:" Înțelegem disperarea oponentului nostru"

zinaida greceanii, dorin chirtoaca

Socialista vine cu solutii pentru modernizarea suburbiilor. Si de aceasta data, Zinaida nu a putut sa nu il mentioneze pe contracandidatul lor, subliniind ca acesta mizeaza doar pe emotiile oamenilor si nu pe solutii clare.

"S-a speculat foarte mult in privinta viziunii partidului nostru legat de suburbii. Declar ca toate acuzatiile lansate sunt falsuri si minciuni nerusinoase. Intelegem disperarea oponentului notru. El mizeaza doar pe emotiile oamenilor, fara a oferi solutii clare."


"In ultima zi de camapanie elecorala, venim sa va prezentam oferta noastra privind dezvoltarea suburbiilor. Imediat dupa 28 iunie ne propunem sa includem suburbiile in activitatile municipiului. Vom contribui cu alocari financiare la dezvoltarea social-economica a satelor si regiunilor din suburbii."

 

Printre cele zece prioritati insiruite de socialista se include:

 

"-modernizarea drumurilor de acces spre toate localitatile suburbiilor

-reparatia retelei de drumuri locale si extinderea lor

-iluminarea tuturor strazilor...

-constructia sau modernizarea scolilor si gradinitelor

-garantarea fiecarui cetatean la accesul in serviciile publice de calitate-imbunatatirea serviciilor de asistenta sociala

-elaborarea unui mecanism mai eficient de compensare a seviciilor comunale

-solutionarea problemei statutului intorovasiilor pomicule."


sursa

0