6920

Cele mai scumpe telefoane din lume. Unul din ele a intrat în Cartea Recordurilor datorită prețului astronomic

lume, telefoane

iPhone 3G King’s Button, un telefon care costă 2,4 milioane de dolari și  GoldVish Le Million, un smartphone de 1,6 milioane de dolari, sunt doar două dintre cele mai scumpe telefoane din lume. Vezi și alte telefoane extrem de scumpe.


Vertu Signature Diamond

cartea recordurilor, scump

Modelul Vertu Signature Diamond este unul dintre cele mai spectaculoase telefoane din lume. Gadgetul este decorat cu aur roz și peste 200 de diamante, prețul fiind unul pe măsura – 88.000 de dolari.

iPhone Princess Plus

scump, pret

iPhone Princess Plus  este desenat de celebrul designer austriac Peter Aloisson. Având o carcasă din aur alb, telefonul are 180 de briliante și costă 176.400 de dolari.

BlackDiamond VIPN Smartphone

mobil, telefoane

BlackDiamond VIPN Smartphone a fost realizat de Sony cu ajutorul designerului Jaren Goh.Telefonul este decorat cu două diamante, pe butonul de navigație și pe spatele acestuia, însă de mare valoare. Dovada, telefonul costă 300.000 de dolari.

Vertu Signature Cobra

lume, cartea recordurilor

Desenat de casa de bijuterii franceză Boucheron, Vertu Signature Cobra oferă un design exclusivist, cu perle, smaralde și diamante.

Luxor Las Vegas Jackpot

pret, telefoane

Realizat de Gresso, modelul Luxor Las Vegas Jackpot este creat în Elveția și are o carcasă de 180 de grame de aur. Spatele este realizat dintr-un lemn nobil, din Africa, cu o vechime de 200 de ani – cel mai scump lemn din lume. Telefonul are ecran de safir și costă 1 milion de dolari.

Diamond Crypto Smartphone

lume, cartea recordurilorDezvoltat pe platforma Windows CE, Diamond Crypto Smartphone a fost realizat de designerul Peter Aloisson.  Telefonul are o carcasă din aur alb, încrustată cu 50 de diamante, dintre care 10 albastre – foarte rare. Are un preț pe măsura – 1,3 milioane de dolari.

GoldVish Le Million

scump, lume

Realizat de Emmanuel Gueit, spectaculosul GoldVish Le Million a intrat în Cartea Recordurilor, în 2006, la capitolul cel mai scump telefon din lume. Având o carcasă de aur alb de 18K și încrustat cu diamante de 20K,  gadgetul costa în prezent 1,3 milioane de dolari.

iPhone 3G King’s Button

lume, astronomic

iPhone 3G King’s Button a fost construit de designerul de bijuterii austriac Peter Aloisson și conține 138 de diamante. Piesa de rezistenta îl constituie cel de 6,6 carate amplasat pe butonul de home screen. Prețul telefonului – 2,4 milioane de dolari.

sursa

0