6874

Anda Adam s-a căsătorit: „Sunt gata să devin mamă!” Cum a arătat mireasa – FOTO de la marele eveniment

nunta, vedete

Interpreta din Romania, Anda Adam, s-a casatorit, ieri, cu afaceristul Sorin Andrei in cadrul unei ceremonii fastuoase desfasurate in Snagov, la care au luat parte 400 de invitati

nunta, anda adam

Ceremonia civila a celor doi a fost oficiata de primarul Snagovului, Marian Oancea, iar petrecerea a avut loc la o vila, o zona de lux situata pe malul Snagovului.

vedete, casatorie

Printre cei 400 de invitati se numara vedete precum Antonia, Alex Velea, Pepe, Andreea Balan, CRBL, Delia, Dan Bittman, Mihai Morar, Dani Otil, Razvan Simion, Alina Puscas, Crina Mardare si Dan Capatos. 

nunta, anda adam

Rochia de mireasa a Andei Adam a costat 4.000 de euro, pantofii, din piele de sarpe cu pene de strut, au fost 150 de euro, in timp ce costumul mirelui, marca spaniola Felix Ramiro, a costat 3.000 de euro. De asemenea, verighetele cu diamnate au costat 15.000 de euro, in timp ce papioanele muzicale pe care invitatii le-au primit au fost 4.000 de euro

eveniment, vedete

Anda Adam a ales un tort argintiu, cu o inaltime de 85 de cm, pe cinci niveluri, care are inscriptionate initialele mirilor. De asemenea, meniul a fost unul sofisticat, de lux, invitatii au  servit diferite preparate cu somon si caviar, branzeturi fine, vita cu trufe si parmezan, fructe mare, file de lup de mare si alte delicatese.

vedete, anda adam

nunta, mireasa

casatorie, mireasa

eveniment, mireasa

vedete, eveniment

După nunta, Anda Adam a declarat că este pregatita sa devina mama si isi doreste o familie numeroasa.

casatorie, vedete

sursa

0