3505

Au milioane de fani, însă duc lipsa de talent. Vezi un top cu artiști celebri care nu prea au voce

Exista multi multi artisti talentati. Exista cativa foarte cunoscuti iar o parte din ei nu stau atat de bine la capitolul cantat. Care ar fi artistii foarte cunoscuti care nu prea impresioneaza cand canta live?

voce, lipsa de talent

1. Jason Derulo
Abdomenul e fantastic. Tot corpul e bine lucrat. Privirile sunt mereu intense. Miscarile de dans seamana cu niste acrobatii de multe ori si impresioneaza prin flexibilitate si energie. Insa cand vine vorba de voce, Derulo alege sa faca playback de multe ori pentru ca.... nu prea are cu ce.

2. Katy Perry
Ar vrea sa o auzim cum ROAR-rage insa nu prea are cum. Chir daca Super Bowl Halftime Show-ul urmarit de sute de milioane de oameni a sunat bine, Perry nu reuseste sa ne convinga cand canta live. E un pop-icon si are  hituri catchy, insa CD-ul suna mereu mai bine. Multi oameni spun ca asta e si motivul pentru care piesele au succes: oricine le poate canta.


3. Lana Del Rey
E superba si reinventeaza vizualurile in ceva vintage, aduce un aer glam pe care nimeni altcineva nu a reusit sa-l incorporeze in asemenea fel. A fost regina hipsterilor. Insa de la live-ul de la Saturday Night Live din 2012 incoance si pana azi, tot nu a convins ca poate canta bine live. Iar reviewurile dupa fiecare show live sunt slabe.


4.Britney Spears
Da, a avut cele mai multe aparitii iconice in ultimii 15 de ani. Este o legenda a turneelor si a showurilor despre care s-a scris de multe ori ca te poarta in alta lume. Insa nu face asta prin voce ci prin prezenta ei, printr-un zambet ce incalzeste stadioane si miscari de dans. Pana si in Las Vegas, Brit Brit nu se mai straduieste sa cante live astfel ca aproape 100% din noul spectacol e playback. Unii dau vina pe tigari, altii pe obiceiurile ei toxice - la inceputurile sale canta bine si putea sa tina note impresionante - insa un lucru e sigur: Britney nu e cunoscuta ca o voce buna.


5.Selena Gomez
Tocmai datorita calitatilor vocale, Selena a fost numita "noua Britney Spears". Pentru ca prezenta ei este adorabila, cateodata ii mai ies miscarile de dans si e o actrita decenta, are cateva hituri bune insa cand vine vorba de cantat live, corzile vocale nu o duc intr-o zona vesela mereu. Indiferent cat de mult incearca, nu prea nimereste gama.


6.Taio Cruz
"Dynamite" o sa ramana un simbol al perioadei in care muzica dance a revenit la radio insa dupa fiecare prestatie live, fanii se intreaba: cat de mult Auto-tune au folosit ca sa faca piesele sa suna cum suna la radio.


7.Madonna
E regina. Nu a fost nimeni ca ea. A pavat drumul pentru orice artista care a urmat dupa ea. Insa niciodata nu a avut calitati vocale impresionante. Meseria ei se concentreaza mai putin pe voce si mai mult pe show si controversa. Si lucrul asta nu displace deloc, oamenii s-au obisnuit sa nu o mai critice si au inceput sa inteleaga ca nu au cum sa fie toti ca Adele sau Sam Smith.

sursa

0