7297

Un cunoscut cântăreț rus s-a însurat în taină cu fiica unui oligarh! Află despre cine este vorba

Cei doi tineri se iubesc enorm si isi afiseaza sentimentele pe retelele de socializare.

vlad topalov, oligarh

De mai multe luni Vlad Topalov, fostul solit al trupei Smash, a tot publicat poze in care apare alaturi de o frumoasa blonda. Admiratorii cantaretului s-au bucurat pentru el, insa putini ar fi crezut ca cei doi se vor casatori.

 

taina, fiica

oligarh, sa insurat

 

Mai tarziu s-a aflat ca Topalov, e 29 de ani, s-a cuplat cu Ksenia Danilina, de 26 de ani, care este fiica unui om foarte influient din Rusia, detinatorul mai multor companii mari.

 

rusia, cantaret

sa insurat, rusia

 

Fata duce un mod luxos de viata, dovada fiind multitudinea de poze pe care le plaseaza, in care aceasta isi afiseaza calatoriile, gentile si masinile scumpe.

 

fiica, taina

sa insurat, taina

 

Pe langa asta, cei doi publica poze in care demonstreaza cat de mult se iubesc. Fotografiile sunt insotite de declaratii siropoase, mai ales din partea lui Vlad, care scrie mesaje foarte romantice: "Tu esti viata mea, cu tine traiesc, respir, te iubesc!".

 

oligarh, vlad topalov

 

taina, rusia

 

cantaret, oligarh

 

taina, fiica

 

vlad topalov, rusia

 

Cei doi indragostiti si-au facut chiar si tatuaje la fel, care se privesc frumos impreuna.

 

taina, fiica

 

Ieri Vlad a postat o poza cu descrierea "Aceasta zi va ramane in memoria noastra pentru totodeauna, asta la sigur!", iar in fotografie o vedem pe fata cu inelul pe mana, ca cei doi s-au casatorit. Mai mult deca atat, Ksenia si-a schimbat si nuanta parului pentru nunta.

 

sa insurat, fiica

sursa

2