1813

Cutremurător! Mariah Carey riscă să sfârșească la fel ca Whitney Houston

O lume intreaga a fost indurerata atunci cand Whitney Houston a sfarsit tragic, iar acum familia unei alte mari artiste, Mariah Carey, se teme ca aceasta ar putea avea acelasi destin crunt…

viata, whitney houston

Pe 11 februarie 2012, Whitney Houston a fost descoperita inecata in cada din camera ei de hotel, cu cateva ore inainte de a ajunge la o petrecere Grammy. O artista legendara cu un sfarsit tragic! Iar acum, familia unei alte mari dive se teme ca aceasta ar putea avea acelasi destin crunt. Este vorba, mai exact, despre fratele celebrei Mariah Carey, care se teme pentru viata surorii lui.

 

mariah carey, risca

Mariah Carey si fratele ei

Acesta este de parere ca dependenta de alcool ar putea sa o ucida pe Mariah si spune ca, in ultima vreme, nu a vazut-o niciodata treaza.

whitney houston, mariah carey

mariah carey, risca

 

Desi nu a vorbit in mod direct cu sora lui in ultimii doi ani, Morgan crede ca Mariah Carey isi pune viata in pericol, inecandu-si neimplinirile din viata personala in vin si sampanie.

cutremurator, viata

Fratele artistei spune despre ea ca este dependenta de alcool inca din anul 2001 si ca nu s-a oprit din baut nici macar in perioada in care era insarcinata cu gemenii Moroccan si Monroe.

 

mariah carey, whitney houston

Mariah Carey, Nick Cannon si gemenii Moroccan si Monroe


“Nu pot spune ca am vazut-o vreodata cu adevarat treaza, iar asta ma sperie”, spune el.

mariah carey, whitney houston

 

Mai mult, Morgan sustine ca Mariah Carey bea in fiecare zi un “cocktail” de medicamente, ceea ce il face sa se teama de faptul ca ar putea sfarsi la fel ca Whitney Houston.

 

sursa

0