9823

Timati are o noua iubită? Cum arată cea care ar fi înlocuit-o pe Aliona Shishkova

Presa rusa scrie ca Timati si-ar fi gasit o noua iubita, dupa ce mama copilului sau, Aliona Shishkova, s-a cuplat cu alt barbat.

artist, aliona shishkova

Dupa ce fosta iubita a lui Timati, Aliona Shishkova, s-a refugiat in bratele fotbalistului rus Anton Shunin, multi il compatimeau pe rapper si se intrebau daca acesta sufera. Recent insa au aparut suspiciuni ca, de fapt, Timati este cel care a inselat-o pe Aliona.

 

noua iubita, iubita

Blonda a marturisit ca, dupa ce in viata cuplului a parut Alisa, ea si Timati au fost fericiti timp de un an. Timati s-a ocupat si continua sa aiba grija de copil, dar se pare ca nu prea a avut timp pentru iubita sa, fiind ocupat cu lucrul sau si calatoriile prin toata lumea.

 

noua iubita, aliona shishkova

 

artist, noua iubita

 

Aliona isi dorea sa aiba dragoste si romantica in viata sa, asa ca si-a gasit un alt iubit, fotbalistul Anton Shunin.

 

noua iubita, iubita

 

Potrivit paparazzi.ru, Timati si-a gasit si el o noua iubita. Este vorba despre Anastasia Reshetova. Ea, la fel ca Aliona, a fost Regina Frumusetii, cucerind titlul de Vice Miss Rusia in anul 2014.

 rusia, noua iubita

 aliona shishkova, iubita

 

noua iubita, rusia

 

timati, rusia

 

timati, artist

 

timati, noua iubita

 

artist, aliona shishkova

 

Se spune ca cei doi ar fi calatorit impreuna, iar drept marturie stau pozele pe care le plaseaza Anastasia pe Instagram. Desi in poze pare un barbat, fata lui nu se vede, insa multi presupun ca el este anume Timati.

 

aliona shishkova, iubita

 

noua iubita, aliona shishkova

 

Unii internauti au observat ca atat Aliona, cat si Anastasia au acelasi model de masina, intrebandu-se cui dintre ele i-a daruit Timati primul acest cadou.

 

noua iubita, artist

 

iubita, rusia

sursa

0