5949

S-a rănit grav în timpul concertului și a început să sângereze, dar a continuat să cânte! Cine e artistul

A fost ranit de o drona in timpul concertului. Artistul s-a ales cu mana sangeranda si a continuat sa cante cu ea bandajata, dar si cu tricoul alb manjit de sange.

sange, artist

Enrique Iglesias a fost ranit de o drona in timpul concertului. Fanii artistului, prezenti la spectacolul din Tijuana, Mexic, au fost socati cand si-au vazut idolul cu mana sangeranda.

 

enrique iglesias, sa ranit

 

Solistul nu a oprit insa concertul. S-a bandajat si a continuat sa cante pret de 30 de minute, desi durerea devenea insuportabila.

 

sange, sa ranit

 

concert, sa ranit

 

Mai mult, pentru ca incepuse sa isi murdareasca tricoul alb, Enrique a desenat pe piept, cu sange, o inima, mesaj de dragoste si recunostinta pentru sustinerea venita din partea admiratorilor sai.

 

enrique iglesias, sa ranit

 

concert, sa ranit

 

Dupa recital, artistul a fost dus la aeroport cu ambulanta si apoi a zburat spre Los Angeles unde a fost reluat de un medic.

 

concert, artist

 

sange, concert

 

sa ranit, enrique iglesias

 

Drona care l-a ranit pe solist apartinea echipei tehnice si filma, cu ajutorul unei camere, cadre spectaculoase de deasupra scenei si a publicului. Enrique s-a ranit dupa ce a intins mana pentru a prinde drona si a o indrepta spre public.

 

 

 

concert, sange

sursa

3