11897

Fiica Valeriei, plină de vânătăi și răni! Află ce i s-a întâmplat Annei Shulgina

Fanii au ramas ingroziti, fiica interpretei Valeria, Anna Shulgina a publicat pe instagram o fotografie cu ea, plina de vanatai si rani!

valeria, rani

In varsta de 21 de ani, Anna Shulgina si-a socat fanii cu aspectul sau. Frumoasa blonda a publicat pe pe pagina sa de socializare o fotografie, in care apare plina de vanatai si rani.

vanatai, valeria

 

Aceasta imaginea socanta lasa impresia ca interpreta a fost batuta foarte violent. Nu-i de mirare, ca fanii s-au alarmat. Dar Anna nu a dorit sa-i tina in suspans si a destramat intriga, explicandu-le internautilor ca vanataile de pe fata ei sunt doar un make-up reusit pentru noul videoclip.

 

"Sa nu faceti glume proaste pe platourile de filmare, pentru ca puteti primi in cap... Va multumesc pentru comentariile frumoase fata de noul meu clip! Dupa ce le-am citit, imi vine sa ajung si mai departe!" - asa a descris fotografia de mai sus, fiica Valeriei.

 

valeria, rani

 

vanatai, rani

 

valeria, fiica

Dupa ce au gustat din gluma frumoasei blonde, fanii au inceput sa laude nou compozitie muzicala a cantaretei, dar au fost de asemenea si critici. Acuzatiile nu au fost facute la adresa Annei, dar impotriva colegului sau din videoclip, care a jucat rolul iubitului. Insa in apararea tinerii interprete a sarit faimoasa mamica, Valeria, care a remarcat intr-un comentariu ca este nepotrivit sa criticam jocul in scena a tinerilor actori - nu este un gest frumos! Nimeni din internauti,  nu a indraznit sa-i raspunda la comentariu reginei muzici pop din Rusia.

sursa foto

1