3976

Așa arată casa lui Jennifer Lopez. Ai vrea să trăiești în ea?

lux, jenifer lopez

Atunci cand banii nu sunt o problema, o casa cu un pret de ordinul zecilor de milioane de dolari nu pare sa fie un efort financiar extrem de mare, mai ales cand averea estimata a familiei se ridica la peste un miliard de dolari. Casa lui Jennifer Lopez, sau mai bine zis, noua casa din New York a celebrei cantarete se afla in districtul Flatiron, intr-o zona cunoscuta pentru preturile colosale ale proprietatilor imobiliare, dar si pentru lumea “buna” care traieste acolo.

Penthouse-ul, care de fapt, este un ditamai blocul (si e o cladire reconditionata construita in preajma celui de-al doilea razboi mondial) are o suprafata de 603 metri patrati, din care aproximativ jumatate sunt dedicati teraselor exterioare. De asemenea, penthouse-ul se bucura de propriul lift, de 4 dormitoare (dintre care 2 sunt dormitoare de tip master bedroom), de propria sala de sport si de un spatiu de depozitare privat, dar nu in ultimul rand, si de o priveliste directa spre Madison Square Park, unul dintre cele mai celebre parcuri are orasului New York.


jenifer lopez, casa

jenifer lopez, lux

lux, jenifer lopez

lux, casa

lux, casa

jenifer lopez, casa

jenifer lopez, casa

lux, jenifer lopez

jenifer lopez, casa

Jennifer Lopez a mai investit circa alte $4 milioane de dolari in decorarea locuintei, cumparand marmura italiana pentru baie, mobilier de bucatarie de la Arclineea si mobilier special conceput pentru intregul apartament, dar si propriul teren de golf la etajul 6 al cladirii.

Altfel, cu exceptia dormitoarelor (cele 2 master bedroom-uri se deschid direct si catre terase), penthouse-ul este de tip open space, ceea ce ii da un aspect imens. Oricum sunt 300 de metri patrati locuibili, ceea ce e mult (mai ales din punct de vedere al costurilor de curatenie si de incalzire), insa dupa cum spuneam mai sus, banii chiar nu sunt o problema in acest caz, dovada fiind toate dotarile si preturile amintite mai sus.

sursa

0