1953

Carla's Dreams, alaturi de Delia, in noul sau videoclip! Vezi daca iti place melodia

Carla's Dreams a revenit in forta pe piata muzicii, de aceasta data, solistul a format un duet cu o blonda rebela din Romania.

delia, videoclip

Carla's Dreams  a avut mare un succes international datorita colaborarii cu mai multe interprete din Romania. Dupa succesul rasunator in urma colaborarii cu Inna pe piesa P.O.H.U.I, dar si dupa lansarea videoclipului piesei “Lumea ta”, in colaborare cu Loredana, cei de la Carla’s Dreams au dat din nou lovitura. De aceasta data este vorba despre  o noua piesa cantata impreuna cu Delia.  Videoclipul piesei "Cum ne noi" a fost lansat astazi pe internet.

 

carlas dreams, delia

 

Internetul pur si simplu a explodat odata cu aparitia videoclipului la piesa "Cum ne noi", unde solistul, alaturi de blonda focoasa canta despre dragostea a doi adolescenti de la inceput de drum. Clipul este foarte pozitiv, atractiv si are un mesaj puternic: "Iubirea". Protagonistii acestui filmulet sunt doi tineri care isi traiesc clipa, se tin de maina, se saruta, se bat intr-un mod jucaus cu pernele -  cum s-ar spune "sunt in culmea fericirii", unde dragostea le depaseste pe toate. 

 

carlas dreams, delia

 

carlas dreams, delia

Urmareste clipuletul si vezi daca iti place: 

sursa

1