4643

Casa Christiney Aguilera, un adevarat palat desprins din poveste. Vezi cum arata locuinta de vis a artistei

Casele vedetelor sunt adevarate bijuterii arhitecturale si decorative, devenind bogate surse de inspiratie pentru noi. Spre exemplu, luxoasa casa a Christinei Aguilera pare a fi un palat dintr-o poveste moderna.

lux, casa

Casa Christinei Aguilera - un mix indraznet de stiluri de amenajare

Inca de la departare se poate observa ca locuinta Christinei Aguilera este o oaza de verdeata si relaxare. Cantareata se poate lauda cu: o gradina luxurianta, o piscina cu apa sarata, un spa, un foisor, cateva fantani arteziene, terase si un gratar de gradina.

lux, povesti

Construita in stil mediteranean, casa Christinei Aguilera impresioneaza prin opulenta si bogatie. Resedinta are sase dormitoare, noua bai, cateva saloane de zi, o biblioteca, 5 semineuri, doua baruri, o sala cu vinuri, o bucatarie mare, un dressing enorm, o sala de cinema si o galerie exterioara inchisa.

Stilul clasic se impleteste armonios cu cel contemporan inca de la intrarea in resedinta, invitandu-te parca sa pasesti cu gratie pentru a vedea toata casa.

cristina aguilerra, lux

Saloanele de zi sunt decorate intr-un mod ecletic prin imbinarea stilurilor contemporan, clasic, gotic si burlesc. Tonurile de rosu domnesc in aceste incaperi.

casa, lux

 In galeria exterioara domneste linistea, iar atmosfera este relaxanta. Desi nu isi are locul aici din niciun punct de vedere, vedeta si-a dorit sa aseze o masa de biliard in aceasta incapere.

casa, povesti

 In bucatarie se poate observa mobila de calitate facuta din lemn masiv. Stilul de amenajare este sombru, insa sunt cateva decoratiuni subtile care incalzesc atmosfera.

povesti, cristina aguilerra

Dormitoarele sunt decorate cu bun gust, avand tot accente vintage.

cristina aguilerra, casa

 Baia este demna de o celebritate cu gusturi fine: marmura, candelabru, decoratiuni din aur, draperii delicate si pretioase.

casa, povesti

Casa Christinei Aguilera ofera multe facilitati, incanta simtul vizual si poate fi considerata o sursa de inspiratie pentru cei care adora spatiile somptuoase.

sursa

1