13212

Natalia Gordienko este căsătorită! Cine este soțul artistei

În ultima perioadă, Natalia Gordienko radiază de fericire, iar în toate interviurile oferite susţine că în sfârşit şi-a găsit sufletul pereche.

Cum era şi de aşteptat, interpreta refuză să spună cine este cel care i-a furat inima şi de care s-a îndrăgostit nebuneşte.

cantareata, artista

„Iubesc pe cineva, pe care l-am întâlnit întâmplător. Nu vă spun de cât timp şi cine e”, le-a spus Natalia Gordienko.
Din surse sigure, Paparazzi de la Jurnal TV au aflat că din 2012 Natalia Gordienko este căsătorită şi că în actele de identitate are un alt nume de familie.

natalia gordienko, cantareata

„Nu contează cine sunt în acte. Sunt lucrurile mele personale şi e normal să nu le comentez. Nu este adevărat că am fost căsătorită”, susţine focoasa blondă.

casatorita, natalia gordienko

Într-un interviu acordat acum doi ani Paparazzi-lor, interpreta recunoştea că şi-a schimbat în acte numele de familie şi că acest pas nu este legat de nicio căsătorie.

natalia gordienko, acte


„În acte e Bradu, este înscrisă cu cineva. Aş vrea ca ea să spună adevărul căci eu lucrez la o întreprindere de stat şi am văzut actele care confirmă faptul că e căsătorită”, le-a spus, telefonic, colegilor de la Jurnal TV, o doamnă care a preferat să-şi păstreze anonimatul.

cantareata, interpreta

Paparazzi susţin că soţul Nataliei Gordienko este avocatul Roman Bradu, un moldovean stabilit cu traiul în România.

cantareata, natalia gordienko

„Nu comentez! Sincer, despre viaţa personală nu vreau să vorbesc. Lumea mereu a bârfit şi a spus diferite ciudăţenii”, a precizat interpreta, refuzând să mai facă vreun comentariu la acest subiect.

artista, interpreta


sursa

3