Elena Udrea, de nerecunoscut! Cat de mult s-a schimbat de cand a fost arestata
Elena Udrea sta de cateva luni in arest. Ea fost mutata de curand la penitenciar, iar schimbarea sa fizica, dar si psihica este una majora.
Elena Udrea a parasit ieri Penitenciarul Targsor si va ramane in arest la domiciliu in perioada urmatoare. Fostul ministru al Dezvoltarii a fost asteptata la iesire de mama ei careia i-a spus, incet, la ureche, rasufland usurata: “Gata, mama!”.
„Nu a fost usor. Mi-a lipsit cel mai mult libertatea. Eu nu am fost surprinsa. Stiam ce ma asteapta de un an si jumatate. O sa ma duc acasa, o sa ma intalnesc cu prietenii. Imi cer iertare mamei, familiei, prietenilor care au crezut in mine, pentru ca i-am facut sa sufere. Ii multumesc, in special, lui Traian Basescu, care a continuat sa creada in mine”, a declarat Udrea in momentul in care a iesit din penitenciar.
Cele 72 de zile petrecute in arest si-au pus amprenta sever asupra tenului si a imaginii per ansamblu a Elenei Udrea. Din lipsa machiajului, ridurile sale au fost mai adanci si mai vizibile ca niciodata, manichiura nu mai era perfecta ca la aparitiile sale publice de pana acum trei luni, tenul sau a fost invadat de cosuri, iar parul ei, odinioara coafat si vopsit perfect, acum lasa de dorit. In plus, s-ar fi ingrasat si 5 kg din pricina stresului si a lipsei de miscare.
Ce face in continuare
Dupa 72 de zile petrecute in Penitenciar, Elena Udrea vas ta in continuare in arest la domiciliu, intr-un apartament spatios, dotat modern, cu sala de fitness si curte. Ea nu va putea iesi din casa fara permisiunea judecatorilor si nici sa ia legatura cu persoanele implicate in dosarul in care fost condamnata. In plus, va trebui sa se preinte periodic la Politie.
Udrea are de gand sa ramana in politica, dupa ce va scapa de arest. “Ma bucur c-am iesit de aici, le promit oamenilor ca voi schimba ceva. Voi ramane in politica, sunt foarte multe lucruri de facut. Cred ca e nevoie de justitie, sa se faca corect”, a declarat ea.