3811

Presa rusă: Jasmin va ajunge să cânte în cluburile de noapte! Ce o așteaptă pe artistă, după arestarea lui Ilan Shor

rusia, ilan shor

Presa rusă a lansat câteva scenarii macabre pentru viitorul lui Jasmin. Jurnaliștii presupun că, după arestarea soțului artistei, Ilan Shor, cariera ei va lua o întorsătură tragică.

„Călătoriile regulate cu avioane personale, prin lume, excursiile cu iahturi, pe mare, de care erau nelipsite din viața lui Jasmin în ultimii patru ani, ar putea dispărea. Și turneele grandioase, cu săli pline de oameni care au venit cu bilete gratuie, vor lua sfârșit”.

jasmin, rusia
foto: miamusic.ru

Mai mult, multe voci susțin că artista va trebui să se întrețină din propriii bani, așa că va ajunge să cânte pentru clasele sociale inferioare. „Dacă Jasmin nu va mai avea „finanțare” din partea soțului, va ajunge să cânte în cluburile de noapte provinciale. Interpreta ar putea să piardă și multe din prieteniile cu numele mari ale estradei rusești”, mai scrie presa rusă.

Ilan Shor a fost reținut, ieri, de CNA, la doar o zi după publicarea raportului Kroll. Afaceristul este acuzat de implicare în furtul miliardelor de la Banca de Economii, Banca Socială și Unibank.

sursa

2