3155

O mai recunosti? Cum arata Tina Turner la 75 de ani

Tina Turner este una dintre cele mai mari voci rock feminine din lume. Considerata o adevarata legenda a scenei muzicale internationale, artista a stiut sa ramana mereu in centrul atentiei si sa cucereasca publicul din toate colturile lumii cu vocea ei, look-ul si dansul indragit pe scena, care i-a pus mereu in valoare picioarele de exceptie.

voci rock, tina turner

Au trecut anii si peste marea artista Tina Turner. Cu toate acestea, diva nu se lasa. Ajunsa la 75 de ani, Tina Turner are aceeasi vigoare ca in vremurile cand dansa in draci pe scenele lumii si facea senzatie in randul fanilor ei.

Diva se afla in aceste zile in Italia, la Milano, unde a profitat de scurta vacanta pentru a merge la shopping. A ales magazinele de lux, unde a studiat foarte atent ofertele.

voci rock, tina turner

 A plecat cu tot felul de pungi cu diverse obiecte care i-au furat ochiul. A fost plina de energie, de parca nici nu ar fi septuagenara.

 

Imbracata intr-o tinuta de culoare neagra, bluza si pantaloni, si cu o pereche de balerini in picioare, Tina Turner a mers pe jos in pas vioi, mai ceva ca o tanara de 20 de ani.

tina turner, voci rock

 Ba chiar a si pozat in ipostaze vioaie in fata fotografilor. Atitudinea pozitiva a divei si energia pe care o emana in jurul ei o fac sa para mult mai tanara decat varsta pe care o are in buletin. Este stralucitoare, semn ca se simte cat se poate de bine in pielea ei si se bucura din plin de viata.

voci rock, 75 de ani

tina turner, voci rock

 Tina Turner este nu doar cantareata, ci si actrita. Numele sau real este Anna Mae Bullock. Are o avere care, in anul 2013, a fost estimata la 350 de milioane de dolari. A fost casatorita cu Ike Turner intre anii 1962 si 1978. Din anul 2013, ea si-a unit destinul cu Erwin Bach.

sursa

0