5699

Anastasia Stotkaia este mama baiatului lui Kirkorov? Ce dovezi au aparut in presa rusa

In ajunul zilei de nastere a interpretului, acesta a decis sa-si arate copiii, in cadrul unei emisiuni de divertisment din Rusia.

presa rusa, copil

Acum doua saptamani Filip Kirokorov si-a deschis larg usile vilei sale de lux si i-a prezentat in premiera, pe cei doi copii ai sai. Este vorba despre fiica sa, Alla-Victoria in varsta de 3 ani si fiul pe nume Martin, in varsta de 2 ani. Potrivit paparazzi.ru, micutul seamana izbitor de mult cu tatal sau. In cadrul emisiunii, atat Filip Kirkorov, cat si copiii sai au vorbit despre mama lor, numind-o Natasha. Identitatea acesteea a ramas deocamdata necunoscuta. Acest lucru a starnit curiozitatea internautilor, asa ca, acestia s-au apucat serios de investigatii. Potrivit super.ru, curiosii au ajuns la concluzia ca, fiul lui Kirkorov, seamana izbitor de mult cu fiul interpretei Anastasia Stotkaia, cu care Filip Kirkorov a avut o idila, dupa ce s-a despartit de Alla Pugaciova. Bloggerii rusi au ramas socat de aceasta asemanare izbitoare. Potrivit super.ru, fetele lor practic sunt identice, iar diverenta de varsta dintre cei doi este de un an. Iata dovada:

Anastasia Stotkaia cu fiul sau Alexandru

presa rusa, filip kirkorov

filip kirkorov, presa rusa

 

filip kirkorov, mama

Martin-fiul lui Filip Kirkorov

filip kirkorov, presa rusa

 

filip kirkorov, anastasia stotkaia

 

Rugata sa comenteze despre acest lucru, Anastasia Stotkaia le-a raspuns jurnalistilor rusi: : "Eu nu va voi raspunde nici Da si nici Nu. Fie ca raspunsul la aceasta intrebare sa ramana o enigma", a spus Anastasia Stotkaia.

 

copil, filip kirkorov

 

presa rusa, filip kirkorov

Acum intrebarea ramane si mai complicata: Sa fie oare Anastasia Stotkaia mama surogat a fiului lui Kirkorov, sau poate cunooscutul artist este tatal copilului ei? La moment, Anastasia Stotkaiaeste casatorita cu un cunoscut avocat din Rusia.

sursa

0