3418

Apropiere suspectă între o moldoveancă și un cântăreț celebru de R&B! Ce este între ei?

A iesit din lumina reflectoarelor, dar se pare ca nu-i merge rau deloc.

Rodica Miron, moldoveanca care s-a facut remarcata drept fosta asistenta a lui Mihai Morar la emisiunea “Rai, da’ buni”, a petrecut o seara intreaga cu Ginewine, un celebru cantaret R&B si actor american. Blonda i-a atras imediat atentia artistului care nu s-a mai putut dezlipi de langa ea toata noaptea.

celebru, cantaret

Rodica Miron a parasit postul de asistenta TV a lui Mihai Morar la emisiunea “Rai, da’ buni”, sustinand ca pleaca in Emirate sa se marite cu iubitul ei secret. Nu a avut loc nici o nunta si nici urma de sotul despre care focoasa blonda vorbea. In schimb, fosta vedeta tv se pare ca nu o duce rau deloc in Emeriatele Arabe. A prins din ce in ce mai multe contracte de prezentari de moda in Dubai si nu trece o saptamana fara ca Rodica Miron sa nu cunosca o vedeta de talie internationala. Recent, pe cand se afla la un eveniment monden, Rodica a facut ce a facut si l-a atras in mrejele ei pe Ginuwine.

 

celebru, cantaret

moldoveanca, rbsoul

 moldoveanca, rbsoul

Artistul concertase in clubul in care blonda se distra cu gasca ei de prieteni. La finele reprezentantie de pe scena, cei doi au ajuns sa stea minute in sir de vorba si sa se distreze impreuna. Ginuwine este un artist si actor american despre care s-a vehiculat ca ar fi avut o relatie cu Aaliyah, cantareata care a murit la doar 22 de ani intr-un tragic accident aviatic.

 

sursa

0