7583

Britney Spears, cu colăceii la vedere! Cum arată abdomenul artistei, după două sarcini

Britney Spears si Iggy Azalea pregatesc o colaborare de zile mari. Cele doua au inregistrat deja piesa "Pretty Girls", iar in urma cu putin timp, paparazzi le-au surprins in timpul filmarii videoclipului care va face, cu siguranta, furori in topurile de specialitate.

dupa nastere, abdomen

Iggy Azalea si Britney Spears au blocat bulevardul Ventura din California pentru a filma un videoclip inspirat de anii '80. Coafate si imbracate conform acelei perioade nebune, cantaretele s-au distrat in fata camerelor de luat vederi si i-au ignorat pe paparazzii care s-au inghesuit sa le surprinda din toate unghiurile posibile.In timp ce Iggy a demonstrat ca, mai ales dupa ce si-a facut implanturi ci silicon, este detinatoarea unui corp perfect, Printesa Muzicii Pop a fost prinsa pe picior gresit de fotografi si imortalizata in cateva ipostaze pe care in mod sigur si le va dori sterse de pe internet.

 

dupa nastere, britney spears

In fotografiile care fac acum inconjurul internetului, abdomenul lui Britney este surprins asa cum este el dupa doua sarcini si optsprezece ani de cariera: nu foarte ferm. Desi este o adevarata atleta si face mult sport pentru a se mentine in forma pentru spectacolele sustinute in Las Vegas, Britney nu s-a putut impotrivi naturii si trecerii timpului, asa cum o demonstreaza cadrele de mai jos:

 

abdomen, britney spears

 

abdomen, britney spears

 

britney spears, abdomen

 

abdomen, britney spears

 

britney spears, abdomen

 

dupa nastere, abdomen

sursa

0