865

Prima ședința a Guvernului Gaburici

sedinta, gaburici

Astazi, are loc prima sedinta a Executivului.

UPDATE 11:29 Sedinta de azi se declara inchisa.

UPDATE 11:25  Monia Babuc propune  infiintarea la Sangerei a unui for public pentru celebrarea tutror personalitatilor notorii din acest oras.

Au fost alocate 92 mii de lei din bugetul Consiliului raional Sangerei. ICR si-a asumat cheltuielile pentru instalarea bustului Mitropolitului Namiescu. 

UPDATE 11: 20 A fost aprobat acordul in domeniul justitiei intre RM si statul Qatar.

 

UPDATE 11:09 Gaburici:  "O problema avem pe piata medicamentoasa. Dl. Buga sa vedem ce se intampla cu medicamentele. Sa vedem de ce se scumpesc medicamentele, este justificata cresterea pretului la medicamente? Vreau sa mergem la cateva spitale sa vedem care este situatia."

 

UPDATE 11:07 Gaburici: "Dl. Arapu, sa stabilim intalnire cu FMI. Pentru a stabili o colaborare pentru viitor."

 

UPDATE 11:04 Gaburici: "Luni o sa avem o intalnire cu toate bancile, inclusiv si Guvernatorul BNM. Voi cere sa fie prezent si Ministrul Economiei si Ministrul Finantelor."


UPDATE 11:02 Chiril Gaburici a declarat sedinta de Guvern deschisa.

Chiril Gaburici: "Am venit la Guvernare intr-o perioada foarte grea, dar tot ce facem, noi facem pentru tara noastra Republica Moldova."

Sedinta incepe la ora 11:00.

 

Amintim, ca ieri, Cabinetul de Ministri, in frunte cu Chiril Gaburici a fost votat de 60 de deputati. Imediat dupa sedinta Legislativului, Guvernul a depus juramantul.

sursa

0