2064

Expoziția “Moldova Art” a artistului plastic Ghenadie Șonțu la Galeria de Artă a Centrului Comercial Grand Hall

ghenadie sontu, moldova cultureCentrul Comercial Grand Hall are onoarea să invite publicul larg la expoziția de artă “Moldova Art” a artistului plastic Ghenadie Șonțu, care se va desfășura în perioada 11 Februarie – 11 Aprilie 2015 în Galeria de Artă a Centrului Comercial Grand Hall.

 Expoziția de pictură “Moldova Art” ne prezintă o colecție impresionantă de tablouri semnate de Ghenadie Șonțu, ce include peisaje dedicate bijuteriilor arhitecturale ale orașului Chișinău și locurilor pitorești ale țării, dar și naturi statice realizate de autor în tehnica „alla prima”.

 

Ghenadie Șonțu și-a făcut studiile la Institutul de Management al Artelor DeVos, la Centrul Kennedy din Washington, în Statele Unite și a absolvit Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Moldova. Este bursier al programului de Diplomație Culturală al Institutului Cultural din Londra. Actualmente Ghenadie Șonțu reprezintă în calitate de expert Republica Moldova în cadrul programului Compendium - Cultural Policies and Trends in Europe al Consiliului Europei.

Descoperiți Moldova împreună cu noi prin tablourile pline de lumină ale artistului plastic Ghenadie Șonțu.

 

Unde: Galeria de Artă, Centrul Comercial Grand Hall,

11 Februarie – 11 Aprilie 2015.

Orele de vizită: 10:00 – 20:00

Adresa: str. Negruzzi 2/4, Chișinău, Moldova

Tel: +373 22 81-77-75

 

Date de Contact:

Facebook Page: www.facebook.com/ghenadiesontuart

E-mail:ghenadiesontu@yahoo.com

Web: www.ghenadiesontu.com

Tel: +373 79574875

1