9534

Un așa polițist și-ar dori toată lumea să vadă pe stradă

Ranjeet Singh este un polițist de patrulare din orașul Madhya Pradesh, India, care face mult mai mult decât să redirecționeze vehiculele în trafic. Polițistul a găsit o metodă originală prin care să atragă atenția participanților la trafic și să-i îndemne să respecte regulile de circulație. Astfel, aflându-se în mijlocul străzii, polițistul indian dansează, face diferite mișcări și chiar zâmbește.  

polițist din india, ce face un polițist în stradă

Polițistul indian spune că mulți colegi de-ai lui sunt ignorați de către șoferi, dar și pietoni, mai ales pe trăzile haotice din Madhya Pradesh. De aceea, acesta a hotârât să-i îndemne pe participanții la trafic prin metoda dansului, care seamănă perfect cu celebrul mers pe scena de dans al lui Michael Jackson ”Moonwalk”.

”Respectarea regulilor de circulație rutieră este foarte importantă. Unii le respectă, iar alții nu. Pentru a-i îndemna pe toți să se respecte în traficul rutier, am decis să le atrag atenția prin dans, diferite mișcări, dar și zâmbete. Când participanții la trafic mă văd cum mă mișc, mă admiră și respectă regulile de circulație, iar eu mă bucur și rămân satisfăcut”, spune polițistul. 

Vedeți mai jos mișcările originale ale polițistului indian:

sursa

4