8851

Să o ajutăm pe Vlăduța să trăiască!

vladuta, zazulea

Vlăduța s-a născut la 23 decembrie 2013 în satul Chetrosu. După o lună de la naștere, la controlul de rutină medicul a auzit raluri la inimă. Fetița a fost supusă investigațiilor medicale și i s-a stabilit diagnoza de Malformație congenitală cardiacă. Tetralogia Fallo. Imediat după aceasta a urmat primul acces și Vlăduța a fost spitalizată. De două ori a fost internată la reanimare, a trecut tratament în staționar. Acum Vlăduța este acasă dar are nevoie de operație la Centrul Cardiologic din Kiev. Costul procedurilor necesare de diagnosticare, intervenției chirurgicale și tratamentului constituie 5 886 de euro (~113 895 de lei).

vladuta, zazulea


Vlada este unicul copil în familie. Părinții temporar nu sunt activați în câmpul muncii. Tatăl periodic merge peste hotare la lucru pentru a întreține tânăra familie.

În pofida bolii, fetița este foarte activă și veselă. Îi place să asculte muzică și să privească desene animate. Este un copil zâmbitor și foarte sociabil.

zazulea, vladuta

Noi dorim să o ajutăm pe Vlada și părinții ei să privească spre viitor cu încredere, fără teama că ar putea pierde ceea ce au mai scump în viață.

Sperăm mult la ajutorul Dvs!

Rechizitele pentru acordarea ajutorului (la transfer rugăm să se indice destinaţia plăţii: Vlăduța Zazulea):

Persoanele fizice pot face donaţii în orice filială a următoarelor bănci:

Victoriabank SA

Moldindconbank SA

IS Posta Moldovei

Mobiasbanca SA

Moldova-Agroindbank SA

La bancă este necesar doar de a indica numele organizaţiei – «Salvaţi Viaţa». Detalii despre această posibilitate.

Cont în LEI:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»

BC Moldova-Agroindbank SA filiala Miron Costin

Codul bancar: AGRNMD2X710

Codul curent: 22511573734

Cod fiscal: 1010620005807

Abonații al operatorului de telefonie mobilă Moldcell pot să ajute lui Vlăduța, trimiţând un sms gol la numărul scurt 0445. Costul mesajului este de 20 lei, aceasta şi fiind suma donată. 

Mai multe informaţii sunt disponibile pe site-ul http://savelife.info/

5