Uite cum se fabrică plăcerea! Aici văd lumina zilei păpușile gonflabile, cele mai căutate jucării sexuale din lume
Dacă v-aţi întrebat vreodată cum se fabrică o păpuşă gonflabilă, ei bine a venit timpul să vă satisfaceţi această curiozitate. China produce mii de astfel de păpuşi sexuale, fabricile nemaiputând face faţă cererilor.
O companie chineză care produce astfel de jucării sexuale pentru chinezi, japonezi, coreeni şi turci a anunţat că-şi va extinde activitatea în condiţiile în care comenzile au început să vină de peste tot din lume.
“Nu mai putem face faţă cererilor. Felul în care această industrie se dezvoltă este năucitor. Când am început aici, produceam un singur tip de păpuşă gonflabilă. Acum avem zece modele, inclusiv unul premium. Iar cererile vin din toată lumea. Câteodată, mi se pare ciudat faptul că sunt înconjurată de mâini, picioare sau alte părţi ale corpului. Parcă am fi într-o morgă imensă”, a declarat Lili Hsing, de 36 de ani, municitoare în fabrică.
“Bineînţeles că ştim că aceste păpuşi nu sunt reale. Şi bănuiesc că şi bărbaţii care le cumpără ştiu asta, deşi ele au nume, iar cei care fac comnadă le spun pe nume. Cred că unul dintre motivele pentru care avem succes este calitatea păpuşilor pe care le producem. Arată bine, sunt uşor de umflat şi nu se desumflă prea repede. Clienţilor noştri le place asta”, a mai spus femeia.