7766

Cele mai sexy stewardese sunt în Vietnam! Deservesc pasagerii în bikini

Scandal la o companie aeriana vietnameza pentru ca s-ar fi folosit de fotomodele in bikini care pozeaza provocator la bordul avionului, pentru a-si promova serviciile.

deservesc pasagerii in bikini, vietnam

Fetele, mai mult dezbracate decat imbracate, poarta totusi culorile companiei aeriene. Potrivit Daily Mail, ca din intamplare, fotografiile de la sedinta foto maraton, care a durat 12 ore, au fost publicate de Ngoc Trinh, un cunoscut fotomodel, pe contul sau de Facebook.

deservesc pasagerii in bikini, vietnam

stewardese sexy, vietnam

vietnam, deservesc pasagerii in bikini

vietnam, deservesc pasagerii in bikini

Imediat dupa ce imaginile cu "stewardesele" VietJet Air au fost postate pe net, pozele au devenit virale, dar pe langa "like-uri" au aparut si comentariile la adresa companiei. Si n-au fost deloc onorante, VietJet Air fiind acuzata ca se foloseste de imaginea femeii, in mod dezonorant, pentru a-si promova brandul.

deservesc pasagerii in bikini, vietnam

deservesc pasagerii in bikini, stewardese sexy

"Tocmai am terminat cu realizarea de fotografii promotionale pentru VietJet aer timp de 12 ore non-stop 9:0 - 9:00", a scris Ngoc Trinh.

vietnam, deservesc pasagerii in bikini

vietnam, stewardese sexy

stewardese sexy, deservesc pasagerii in bikini

Dupa declansarea scandalului, Trinh le-a sters de pe contul sau de Facebook, iar unul din oficialii companiei a declarat ca nu este vorba despre fotografii oficiale, ci ca s-a facut o sedinta foto "de proba", iar compania isi declina responsabilitatea pentru faptul ca fotografiile au fost facute publice.

sursa

0