938

Ricky Martin are un nou iubit! Vezi cine i-a cucerit inima celebrului artist

Zvonul ca Ian Thorpe si Ricky Martin formeaza un cuplu tinde sa devina realitate. Pentru a confirma relatia, cei doi homosexuali au solicitat unei reviste nu mai putin de jumatate de milion de dolari.

ian thorpe, cuplu

Acum doua luni, australianul Ian Thorpe (31 de ani), multiplu campion olimpic si mondial la natatie, a dat cartile pe fata, recunoscandu-si orientarea sexuala. Printre primii care l-au felicitat pe „Torpila” a fost celebrul cantaret Ricky Martin. „Sunt mandru de tine. Milioane de oameni apreciaza ce ai facut”, a spus artistul portorican de 42 de ani, unul dintre cei mai cunoscuti homosexuali din lume.

 

richy martin, cuplu

 

Nimeni nu se astepta insa ca Thorpe sa se „combine” intr-un timp atat de scurt chiar cu Ricky. Ceea ce a inceput ca un zvon pe Twitter a inceput sa se confirme din mai multe surse. Astfel, se pare ca Thorpe si Martin pastreaza inca tacerea doar din considerente financiare, revista „Interview” platindu-le celor doi 500.000 de dolari pentru a avea exclusivitatea.

 

ian thorpe, richy martin

 

ian thorpe, cuplu

 

Povestea de dragoste e cu atat mai plauzibila cu cat cantaretul s-a despartit in luna ianuarie de afaceristul Carlos Gonzalez Abella, cu care a format un cuplu patru ani. Din 2008, Ricky e tatal gemenilor Matteo si Valentino, facuti cu o mama-surogat.

nou iubit, cuplu

sursa

0