3042

Și-a pus capăt zilelor la 25 de ani. Ce vedetă a apelat la această măsură extremă deși avea toată viața înainte

S-a spanzurat in casa ei din West Hollywood, unde a fost gasita de autoritati pe 6 septembrie. Motivul care a determinat-o sa faca acest gest extrem e inca necunoscut.

simone battle, trupa grl

Trupul neinsufletit al lui Simone Battle din trupa GRL a fost gasit de autoritati in caminul acesteia din Hollywood. Politia a stabilit, in urma unei investigatii de 3 zile, ca tanara si-a luat singura viata prin spanzurare, fiind a doua vedeta care a apelat la aceasta metoda dupa regretatul actor Robbie Williams.

Celelalte patru membre ale formatiei, Paula Van Oppen, Lauren Bennett, Emmalyn Estrada si Natasha Slayton, sunt inca in stare de soc si au scris un mesaj emotionant dupa aflarea vestii: "Cuvintele nu pot exprima cat de tare ne doare pierderea ei. Talentul incredibil al lui Simone a fost depasit doar de inima ei mare. Vom duce amintirea ei mai departe si o vom pastra cu noi in tot ceea ce facem".

La randul ei, managerul trupei a scris: "Suntem norocosi, Simone, ca te-am avut in viata noastra. Ne-ai inspirat pe toti si le-ai atins viata fanilor tai din intreaga lume cu vocea ta dulce si talentul tau. Nu te vom uita niciodata. Te iubesc, dulce Simone. Sa te odihnesti in pace".

sa spanzurat, vedeta

sursa

0