3722

Fiica lui Michael Jackson, însărcinată la 16 ani? Gesturile care alimentează zvonurile

jackson, insarcinata

Zvonurile potrivit cărora Paris, fiica de 16 ani a lui Michael Jackson, ar fi însărcinată au luat amploare după ce adolescenta a fost văzută la restaurant, iar silueta ei ar fi dat-o de gol.

Paris Jackson, fiica de 16 ani a lui Michael Jackson, şi iubitul ei ar aştepta primul lor copil. Zvonurile au apărut prima dată după ce tinerii au fost văzuţi într-un magazin de bijuterii în timp ce îşi căuatu inele de logodnă. Mai mult, de curând Paris a fost surprinsă în timp ce lua cina cu iubitul ei şi, potrivit martorilor, burtica ei de gravidă pare să fi fost evidentă, scrie libertatea.ro.

“Lua cina cu iubitul ei, la un restaurant. Este complet neobişnuit să ţii un toast cu apă, în loc de vin, aşa cum a făcut ea. Acest detaliu şi faptul că are burta destul de proeminentă, i-au făcut pe unii oameni să vorbească despre sarcină”, a declarat o sursă pentru DailyStar.

Purtătorul de cuvânt al familiei a refuzat să comenteze zvonurile: “Nu comentez detalii din viaţa ei persoanlă”

După moartea lui Michael Jackson, în 2009, mama acestuia, Katherine, în vârstă de 84 de ani, a fost numită tutorele celor trei copii ai starului – Paris, Prince Michael şi Prince Michael II.

sursa

0