3193

Cum arată Thalia după ce și-a scos două coaste! Fotografii în costum de baie

thalia, cum arată în costum de baie

Pe lângă faptul că imaginea ei este asociată cu lumea telenovelelor, despre Thalia se mai spune că, atunci când era foarte tânără, şi-ar fi scos două coaste pentru a-şi accentua mijlocul. Deşi a negat de nenumărate ori, actriţa şi cântăreaţa a rămas astfel în memoria iubitorilor de producţii siropoase. Ca şi renumele, şi frumuseţea ei s-a păstrat, la 43 de ani, ca pe vremea când superba artistă avea 20.

Thalia are, la 43 de ani, un trup de invidiat. Vedeta, cunoscută din telenovele precum Marimar sau Rosalinda, a ştiut să se menţină tânără şi superbă, deşi au trecut două decenii de când publicul îi aprecia frumuseţea în producţiile siropoase, scrie libertatea.ro.

thalia, coaste

Vedeta a postat pe un site de socializare câteva fotografii în care apare în costum de baie, etalându-şi silueta de invidiat. Iar trupul ei pare neschimbat: picioarele ferme şi musculoase, talia de viespe, pe care cârcotaşii susţin că a fi obnţinut-o după ce şi-a scos două coaste, piele fermă şi un ten de invidiat.

cum arată în costum de baie, thalia

Thalia a devenit celebră în 1981, ca solistă a grupului muzical de copii Din Din. Între timp, nu numai că a devenit una din cele mai populare actriţe de televiziune din Mexic, dar şi-a construit şi o importantă carieră muzicală, având la activ peste 40 de milioane de albume vândute în lumea întreagă.

coaste, thalia

 

Thalia şi-a început cariera ca actriţă în 1987 şi este cunoscută pentru seriale precum “Maria Mercedes” (1992), “Marimar” (1994), “Maria, la del Barrio” (1995) sau “Rosalinda” (1999). Ultimul film în care a jucat a fost Mambo Cafe (2000).

În decembrie 2000, ea s-a căsătorit cu fostul preşedinte al Sony Music Entertainment, Tommy Mottola, în vârstă de 61 de ani. Thalia şi Tommy Mottola au împreună o fetiţă, Sabrina Sakae, născută în octombrie 2007, şi un băieţel, Matthew Alejandro, născut în iunie 2011.

sursa

0