3591

Nostalgie după anii de școală: Cum arătau vedetele noastre în clasa întâi

Chiar daca nu mai invata in scoala sau liceu, unele vedete de la noi, cum ar fi Olia Tira, Ionel Istrati si Katalina Rusu, au o nostalgie fata de prima zi de invatatura.


anii de scoala, clasa intai

Acestia au postat pe retelele de socializare fotografii mai vechi, de la primul lor careu. Ionel Istrati a tinut sa scrie o urare pentru toti elevii: "Prima zi de toamna, pe toti elevii ii felicit cu 1 septembrie - Ziua cunostintelor!"


vedete, anii de scoala

 

anii de scoala, vedete

 

L-am intrebat pe Ionel care sunt emotiile care il incearca cand isi aminteste de anii de scoala, si iata ce ne-a spus: "Evident ca doar emotii pozitive, imi amintesc bine anul 1998 cand de 14 februarie de "Ziua indragostitilor" am urcat prima oara in scena! Am avut o clasa unita, aproape in tot anul ne intalnim..."


clasa intai, anii de scoala

 

Katalina Rusu a avut si ea emotii frumoase la inceputul unui nou an de studii. Aceasta a recunoscut ca fiecare 1 septembrie ii provoaca dulci amintiri scolare si nostalgia timpului care a trecut. "Primul careu a fost foarte emotionant. Era un inceput pentru mine, ceva maret, locul in care incepi sa iei singur decizii importante si unde te formezi ca personalitate. O a doua casa pragul careia imi doream foarte mult sa-l pasesc. Data de 1 septembrie in ziua aceea a capatat o valoare enorma si ajunsese sa fie cea mai asteptata sarbatoare, pentru care m-am pregatit ani de zile. Nu voi uita niciodata mirosul manualelor noi, si cat de impresionata am ramas atunci cand am ajuns sa fiu stapana pe dulapiorul si pe banca mea personala. Am pasit pragul scolii la 4 ace, coafura, fundite, rochita, ghiozdan - toate erau noi, caiete pe care abia asteptam sa le semnez si carti din care cu nesat sa sorbesc cunostinte. Primul sunet, care era primul din toate punctele de vedere, si era atit de cristalin, atat de asteptat, cel care a dat start inceputului unui alt ciclu de viata, cel care a dat startul primei lectii."


nostalgie, anii de scoala

 

Si Olia Tira a fost cuprinsa de nostalgia anilor de scoala, asa ca a publicat o poza colectiva de la primul sunet, din anul 1994. 

nostalgie, vedete

"A fost o perioada frumoasa!!! Am avut multa energie, si am vrut sa reusesc sa le fac pe toate, sa fiu peste tot!!! Am avut un caracter dur, parca eram ca un baietel. Intotdeauna gaseam mai multa limba comuna cu baietii! Am participat la multe evenimente la scoala, am jucat pentru scoala la "TVC" , si scoala noastra N-3 , acum Liceul  Dimitrie Cantemir din Cahul, a castigat. Am luat si titlul "Miss Liceu". Au fost niste ani de neuitat!!!!", a spus Olia Tira pentru perfecte.md.

 

Asa arata interpreta cand era la liceu!

 

anii de scoala, clasa intai

 

anii de scoala, nostalgie

 

 sursa

0