2462

APPLE ȘI IBM COLABOREAZĂ PENTRU CREAREA UNOR NOI IOS-APLICAȚII ENTERPRISE

itcommd, appleIBM și Apple, două companii de tehnologii informaționale, au anunțat un parteneriat al cărui obiectiv principal este dezvoltarea de noi aplicații enterprise pentru iOS dispozitive. În cadrul parteneriatului vor fi create în întregime noi aplicații de business pentru iPhone și iPad. De asemenea, vor fi implicate tehnologiile și capacitățile ambelor companii. Servicii de cloud IBM, cum ar fi de management de dispozitiv, de securitate, de analiză și altele, vor fi optimizate pentru iOS. IBM va sprijini, de asemenea, noul AppleCare,, destinat întreprinderilor, care include activarea, livrarea și gestionare dispozitivelor iOS.

itcommd, apple

În cursul tranzacției va fi creată o platformă IBM MobileFirst pentru iOS — un set de aplicații de business și servicii care vizează segmente specifice. IBM va vinde smartphone-uri iPhone și tablete iPad cu aplicații pre-instalate pentru o anumită industrie.

Compania sa concentrat pe crearea de aplicații pentru domenii cum ar fi: vânzare cu amănuntul, sănătate, sisteme bancare, călătorii, transport, telecomunicații, asigurări și altele. Apple va oferi sprijin pe tot parcursul zilei segmentului corporate, prin AppleCare.

Sursa: it.com.md

1