3568

joc de strategie economic,social si politic din care faci bani reali

Va voi prezenta 3site-uri in care puteti sa jucati si in acelasi timp sa castigati bani reali:1 MarketGlory.
Intamplator am gasit un joc ******* pe net, destul de diversificat, ce iti poate aduce numeroase beneficii financiare, surprinzator totul este cu bani reali. Ca tine de altfel, am crezut ca este o reclama la un site "lesinat". Totusi i-am dat o sansa si am observat, ca este destul de jucat si lumea chiar scoate bani. Oamenii fac retrageri de 50-100 de euro pe zi, au dezvoltat afaceri cu capital de peste 10 mii de euro. Toti banii sunt de la joc, ai dreptul sa muncesti o data pe zi si sa te lupti de 10 ori, dupa aceste activitati vei primii sume de bani ,iar tu le vei investii in propriile afaceri,cum ar fi: fabrici de lactate, ziar propriu, unde poti publica articole, fabrici de lemne, universitati etc. Jocul este un simulator excelent al realitatii. Evident acesta necesita timp, la inceput bugetul tau va fi in jur de 3-4 lei pe zi. Totusi investind banii progresiv, dupa 2-3 saptamani poti ajunge la sume de 100-200 lei pe zi si tot asa. Tu decizi cand sa iti retragi banii pe card sau prin alte operatiuni bancare

inregistrati-va la http://www.marketglory.com/strategygame/mincinoasa

2Goaltycoon

Pentru cei care sunt pasionati de fotbal, iata un manager de fotbal online GRATUIT, dar din care puteti sa faceti bani reali. Banii castigati in joc pot fi transformati in EURO, care apoi pot fi retrasi intr-un cont real. Vezi daca poti castiga mai mult decat Gigi Becali din fotbal! SUCCES!

inregistrati-va la http://www.goaltycoon.com/bestfootballgame/mincino...

3.Goldentown.

Aici puteti gasi informatii utile atat pentru inceputul jocului cat si pentru fazele mai avansate.........
 

    In ceea ce urmeaza voi incerca sa subliniez unele aspecte ale jocului care mi se par a fi foarte importante.

     Exista un tutorial care explica mecanismul jocului si informatiile esentiale care trebuie stiute.

     Pentru cei care nu prea au incredere in jocurilr care platesc, trebuie stiut ca acest joc iese din laboratoarele Anno care este si proprietarul jocului anno1777 care  isi plateste de ani buni de zile jucatorii fideli care au crezut in joc!

deci:

Cand incepi jocul vei avea:

-cladirile in care produci materiile prime la nivel 1 piatra, lemn, carbune, fier, carne, legume

-case

-primarie

-cimitir

-piata

-depozit

Fiecare dintre ele au propriu rol, toate trebuind sa fie ridicate la nivele superioare mai devreme sau mai tarziu. Un nivel mai mare al caselor iti permite angajarea mai multor muncitori pentru constructii si ridicarea in nivel a celorlalte cladiri.pentru a putea ridica in nivel o casa aceasta trebuie sa fie sub influenta unei piete, deci va mai trebui construita o piata langa grupul de case.

Important este sa dezvolti resursele deoarece nu poti rezista mult la nivelul 1 cu resursele deoarece iti vei termina energia rapid. 

Drumurile trebuie dezvoltate permanent deoarece fara ele nu poti dezvolta cladiri.

Cladirile trebuie ridicate si amplasate corespunzator pentru a nu fi nevoit ca in viitorul apropiat sa lti darami si sa construiesti altceva caci fiecare demolare si constructie costa resurse si timp.Foarte important este ca si cladirile ce le primiti la inceput de joc sa le dezvoltati cel mai mult deoarece acele caldiri , fabrici si drumuri nu se vor degrada niciodata iar oamenii din ele la fel nu vor muri niciodata.Un sfat iarasi important este sa nu faceti cladiri , fabrici si deumuri deoarece degradarea este 5% pe zi iar pentru inceput este cam mult , dupa ce aveti minin Q4 la fabricile de productie ati putea face altele noi 

Acum ceea ce mi se pare cel mai important si care da frumusete jocului este interlegatura dintre energie, constructii si resurse care da posibilitatea fiecarui jucator de a se dezvolta asa cum crede de cuviinta.

Cu alte cuvinte fiecare dintre noi trebuie sa se informeze cat mai mult si sa se gestioneze asa cum crede de cuviinta.

inregistrati-va la www.goldentowns.com/?i=230214

Multa bafta tuturor!!!

0