3297

Ziua Binefacerilor: Dorești să câștigi alcoolotester,registrator video și multe alte premii?Vino la OFFLINE!

forummd, gradina zoologica

Salutare tuturor! Pe data de 15 iunie, FORUM.MD lansează primul OFFLINE al proiectului ”Ziua Binefacerilor”! De fiecare dată ne vom aduna împreună pentru a face o treabă bună și folositoare pentru orașul nostru iubit - și nu doar! De această dată vom merge la Grădina Zoologică!

Grădina Zoologică din Chișinău este unul dintre preferatele locuri pentru odihnă a locuitorilor capitalei. Grădina Zoologică din Chișinău și-a deschis porțile pentru prima dată în îndepărtatul 1978, continuând și astăzi să fie unicul ZOO din întreaga R. Moldova. Vizitatorii grădinii zoologice deseori hrănesc animalele (cu pop-corn, prăjituri, ciocolate și altele), ceea ce influențează negativ la sănătatea animalelor.

Pentru a ne ajuta să salvăm viața animăluțelor, precum și să facem acest loc mult mai plăcut și mai recogniscibil, vom merge acolo și, împreună cu voi, îi vom dărui grădinii zoo PANOURI DE AVERTIZARE LUMINOASE, care vor atrage atențiile trecătorilor și vor preveni vizitatorii de la activitățile incorecte.

Imediat după ce va fi făcută treaba bună - veți avea parte de odihnă multă cu muzică și DJ de la VOICE Karaoke, premii și cadouri de la sponsorii evenimentului, magazinului auto CARCAM.md - leaderul de vânzări a registratoarelor video în Moldova, precum și o proiecție de film în unicul cinematograf pe roți din Moldova - la AUTOCINEMA!

gradina zoologica, offline

PLANUL EVENIMENTULUI:

17:00 Ne întâlnim la scările de lângă Grădina Zoologică. Reper - intrăm pe la intrarea centrală și mergem în jos.

17:15 Înmânarea ceremonială Grădinei ZOO harta Forumului, actualizată de pictorii școlii Monsters School! Ne facem poze lângă hartă, lângă banner, lângă cuști - oriunde dorim!

17:30 Ne divizăm în echipe, primim panourile pentru cuști și ne îndreptăm spre locațiile fiecăruia, pentru a le instala. Obligatoriu ne semnăm pe toate panourile - există o legendă precum că, dacă îți scrii dorința și o arăți unei maimuțe, ea se va îndeplini neapărat!

19:00 Strângerea și pornirea din Grădina Zoologică spre Autocinema (Megapolis Mall, Ciocana). Cine nu are transport, merge împreună cu cei care au!) Acolo veți primi pozele deja tipărite, cadouri pentru toți participanții, va fi dat startul loteriei norocoase la care câștigă toți! Iar pentru a vă spori interesul chiar de pe acum, vă spunem și câteva premii de la sponsorii noștri:

*Certificate pentru spălătorii auto gratis

*Abonament pentru o lună la auto-cinema de la AUTOCINEMA

*Pop-Corn fără de limite de la AUTOCINEMA

*Registrator video de la CARCAM.md

*Alcoolotester de la CARCAM.md

...și multe multe altele!

21:00: Startul proiecției de film

forummd, offline

Veniți, sosiți, aterizați, apropiați-vă, parcați-vă - alăturați-vă lângă noi prin orice metodă! Împreună vom face o treabă bună, vom petrece timpul perfect și fiecare va pleca alături de cadouri valoroase! Vă reamintiți, ca la frații Strugatskie? ”FERICIREA ESTE GRATIS  PENTRU TOȚI, ȘI FIE CA NIMENI SĂ NU PLECE SUPĂRAT!”

P.S. Dacă aveți idei, ce să scriem pe panouri cu excepția standardizatului ”Nu hrăniți animalele”, bine ați venit! Toate ideile voastre (cu excepția celor licențioase, desigur) vor fi realizate!

*Organizatorii OFFLINE-ului le mulțumesc Magazinului Auto CARCAM, care nu doar face ca automobilul vostru să fie mai tehnologic, oferind pe piața țării noastre toate tehnologiile inovatoare în domeniul multimedia, dar mai și motivează oamenii să facă lucruri bune, oferindu-le premii valoroase și cadouri fiecăruia, care vrea să facă ceva pentru binele orașului natal!

0