O fetiță de 14 ani a construit o casă cu 10 000 de dolari
Sicilia Colbeck, o fetiță din Statele Unite ale Americii, care are o vârstă de doar 14 ani,a demonstrat că o astfel de sarcină ca cea de construcție a unei case, este și pe măsura unui copil.
În urmă cu doi ani , fata a fost în căutarea unei idei pentru proiectul său de școală și a dat peste un site pentru constructori, specializat, specializat în case mici. După aceasta, tatăl ei i-a venit în ajutor.
Lipsa de abilități și de cunoștințe în construcții, nu a oprit mica fată de la ceea ce și-a pus în plan, transmite oddstuffmagazine.com.
Cu ajutorul unui proiect online, ea a adunat fonduri pentru cumpărarea unui teren. „Decizia mea de a construi o casă mică a fost motivată parțial de dorința de a fi liberă. Această locuință ar putea să-mi dea stabilitate și poate afecta viitorul meu, dacă am face față cu succes acest proiect” – a subliniat în descrierea proiectului.
În același timp ea și-a lansat și un blog pe care l-a denumit „La Petite Maison”. Aici fetița relata despre succesele ei în construcție.
La vârsta de 12 ani, tânăra a început construcția împreună cu tatăl său, doar că acest lucru nu a putut să dureze mult timp. Din păcate, în mai puțin de jumătate de an, tatăl ei a murit într-un accident de mașină.
La două luni după înmormântare, mama fetei a scris că Sicilia și-a pierdut interesul față de proiect. După această postare, mai mulți oameni cu inimă mare au început să o ajute și îi lămureau mai departe cum să construiască căsuța de vis.
Astfel, un proiect școlar a fost transformat într -o casă de 39 de metri pătrați. Acum , casa a devenit un omagiu tatălui fetei care la 14 ani a reușit să construiască o casă cu investiții de 10 mii de dolari.