5194

Misterul inelul de logodnă, dezvăluit! Alina Kabaeva, despre relația cu președintele Vladimir Putin

relatie, logodna

După ce a fost surprinsă la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Sochi cu un inel pe degetul inelar, Alina Kabaeva a intrat în gura presei. Fosta gimnastă a stârnit imediat speculații, presa scriind că aceasta s-ar fi căsătorit în secret cu președintele rus Vladimir Putin, cu care se zvonește că ar fi implicată într-o relație. Aceștia ar fi fost surprinși la o întâlnire oficială cu verighete pe degete, iar postul Life News a publicat o captură a celor doi, speculând despre nuntă. Cu toate acestea, în scurt timp, imaginile au fost șterse, redacția afirmând că erau din arhivă, după ce și-au amintit probabil de soarta primului tabloid care a scris despre relația dintre doi.

inelul, alina kabaeva

După mai multe luni de tăcere, aceasta a răspuns în sfârșit bârfelor stârnite. În cadrul unei conferințe de presă susținută cu câteva zile în urmă, fosta gimnastă a fost din nou încolțită de jurnaliști, care, profitând de ocazie, au readus subiectul la suprafață. Deși a fost dintotdeauna discretă, aceasta se pare că a decis totuși să dea cărțile pe față, ce-i drept, nu a oferit răspunsurile la care se așteptau aceștia.

Kabaeva s-a ferit să ofere răspunsuri concrete, luând provocările jurnaliștilor ca pe o glumă. Aceasta a declarat că nu consideră degetul inelar ca fiind unul pe care trebuie neapărat să porți inelele de logodnă sau căsătorie.

inelul, relatie

În același timp, Kabaeva nu a negat că este îndrăgostită, afirmând că prezența dragostei în viața sa o face foarte fericită. Fosta gimnastă nu a dezvăluit identitatea iubitului său, invocând că se teme să nu-și sperie norocul, lucru care i-a făcut pe jurnaliștii ruși să creadă totuși că aceasta ar fi logodită.

Alina Kabaeva își menține în continuare poziția vizavi de relația sa cu președintele Vladimir Putin, spunând că dincolo de relații strict profesionale, nu-i leagă nimic mai mult. În încercarea sa de a pune capăt speculațiilor, fosta gimnastă nu a făcut decât să stârnească și mai multe bârfe în jurul misterului cu care și-a învăluit viața personală. 

inelul, logodna

 

Din 2008, în presa rusă, au început să circule zvonuri despre o idilă între președinte și Kabaeva. Tabloidul care a publicat pe atunci zvonurile, a fost închis în mod misterios, însă zvonurile nu au contenit. Mai mult, gurile târgului spun că fosta gimnastă i-ar fi născut și un copil. Vladimir Putin a divorțat în primăvara anului curent de soția sa Ludmila, cu care a fost căsătorit timp de 30 de ani. 

alina kabaeva, relatie

sursa

 

0