8162

Adevărata față a Conchitei Wurst! Ca bărbat, nu purta barbă

eurovision 2014, conchitei wurst

Exotica Conchita Wurst a câştigat EUROVISION 2014 cu piesa “Rise like a Phoenix”, publicul fiind în delir la fiecare apariţie a ei pe scenă. Pe numele real Thomas “Tom” Neuwirth, Conchita Wurst este un transsexual austriac, în vârstă de 26 de ani, care s-a remarcat nu numai prin costumarea în femeie şi machiajul perfect, ci mai ales prin îmbinarea accesoriilor feminine cu o… barbă.

Look-ul excentric, atent realizat, i-a adus o popularitate ieşită din comun şi simpatia publicului. Dincolo de aspectul fizic ciudat însă, Conchita a dovedit calităţi vocale de necontestat, iar piesa ei “Rise like a Phoenix” a ridicat sala în picioare.

Interesant este însă faptul că înainte să se “deghizeze” în femeie şi să se prezinte sub numele actual, transsexualul austriac părea un băiat obişnuit şi… nu avea barbă! Pe vremea când încă se prezenta sub numele de Tom Neuwirth, Conchita a participat la mai multe concursuri de talente, impresionând cu vocea sa. Transformarea i-a adus însă succesul enorm de care se bucură acum.

Conchita Wurst, pe vremea când se prezenta cu identitatea reală, Tom Neuwirth:

 

Conchita Wurst, după transformare, cu trofeul Eurovision câştigat:

sursa

1