748

Nexusnet.md: Conexiuni pentru o migrație mai ușoară și integrare eficientă

Conexiuni pentru o migrare mai ușoară


Nexusnet.md este o platformă care pune în legătură migranții moldoveni cu furnizorii de servicii, facilitând astfel procesul de migrare. Noi credem că fiecare migrant are dreptul la acces la informații și soluții adecvate pentru nevoile sale. De la întrebări despre procesul de migrație până la găsirea unor soluții concrete, suntem aici pentru a oferi sprijin gratuit și accesibil.

Parteneriate pentru soluții optime

Colaborăm cu instituții publice, companii private și organizații neguvernamentale pentru a furniza migranților moldoveni și familiilor lor răspunsurile și soluțiile de care au nevoie. Nexusnet.md este o punte între migranți și resursele disponibile, contribuind astfel la facilitarea procesului de integrare și de revenire în țară.

Centre de Servicii în întreaga țară

Cu centre deschise în Cahul, Chișinău, Edineț și Ungheni, Nexusnet.md este prezent atât în mediul online, cât și în comunitățile locale. Indiferent de modalitatea în care ne contactați, suntem pregătiți să vă primim cu brațele deschise și să vă oferim sprijinul necesar, indiferent de vreme sau de situație.
0