846

Descoperă Experiența Htour.md: Soluții Personalizate pentru Călătorii Eficiente

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul turistic, Htour.md Moldova este partenera asociată cu HappyTour Romania. Începând din 2007, compania este în totalitate deținută de GED, un fond de investiții spaniol, consolidându-și poziția ca principal furnizor de servicii de călătorii de afaceri din România. Filozofia noastră se bazează pe servicii orientate către clienți, satisfacție, integritate și economii.


Ne străduim să oferim soluții inovatoare și unice, adaptate nevoilor fiecărei companii. Suntem dedicați excelenței în servicii, oferind opțiuni multiple de călătorie și punând la dispoziția clienților noștri cele mai bune soluții pentru maximizarea economiilor și a satisfacției.

Echipa noastră este alături de dumneavoastră pentru a face din călătorii o experiență plăcută și pentru a maximiza resursele disponibile. Cu tehnologia noastră de ultimă generație și accesul direct la o rețea globală de distribuție, vă punem la dispoziție cele mai bune oferte pentru călătoriile dumneavoastră.

Organizați în departamente specializate pentru a maximiza eficiența, suntem pregătiți să vă oferim soluțiile de călătorie de care aveți nevoie. Cu linia noastră de urgență deschisă non-stop și posibilitatea de a plasa un reprezentant Htour.md în birourile dumneavoastră, vă asigurăm că suntem mereu la dispoziția dumneavoastră pentru a vă oferi cele mai bune servicii.

0