1243

Se intampla la Centrul Mamei si Copilului! Pacientii, obligati sa plateasca pentru... ferestre! Cat trebuie sa achite

Mai nou, pacientii platesc nu doar pentru tratament, dar si pentru... ferestre. Se intampla la Centrul Mamei si Copilului, dupa spusele unor paciente internate aici. Acestea spun ca asistentele medicale le-ar fi cerut cate 30 de lei pentru reparatia geamurilor. Lucratorii medicali, la randul lor, spun ca niciodata nu au cerut bani.

Aceasta mamica a carei identitate o vom proteja, isi trateaza copilul in una dintre sectiile Centrului Mamei si Copilului. Ea spune ca o asistenta medicala i-ar fi cerut bani, iar termenul limita ar fi fost pana a doua zi dimineata.

O tanara internata in aceeasi sectie, doar ca in alt salon, ne-a confirmat acest lucru. Pacienta spune ca a dat banii fara sa intrebe motivul pentru care ii sunt ceruti.

Am incercat sa o gasim pe asistenta medicala care a fost in tura, insa ni s-a spus ca aceasta ar plecat acasa. Asa ca am vorbit cu asistenta medicala superioara.

Seful sectiei nu a vrut sa fie filmat, insa a declarat ca va investiga situatia. El a adaugat ca in sectie nu este nevoie de reparatie. Directorul Centrului Mamei si Copilului, Stefan Gatcan, ne-a spus si el ca va verifica informatia primita de la paciente.

coruptie

0