7174

Anna Lesko, sexy şi în luna a noua de sarcină! Vezi cum a pozat în lenjerie sexy - Foto

Mândră nevoie mare de sarcina ei, după ce a anunţat pentru prima oară public faptul că este însărcinată, Anna Lesko nu a ezitat deloc să-şi expună burtica în poze publicate pe Facebook.

ana lesko, sexy

Mai mult, zilele acestea, artista şi-a răsfăţat fanii cu câteva imagini în care apare îmbrăcată în lenjerie intimă sexy, cu toate că mai are foarte puţin până să nască.

sexy, sarcină

Anna Lesko se pregăteşte deja intens de momentul în care va deveni pentru prima oară mămică, ea urmând să nască chiar luna aceasta, la o clinica din Chişinău, unde locuiesc atât părinţii ei cât şi cei ai iubitului său, Adrian Neniţă.

Şi, cu toate că este însărcinată în luna a noua, Anna este extrem de mândră de burtica ei, pe care nu se fereşte să şi-o expună aproape zilnic în fotografii postate pe Facebook.

lenjerie, ana lesko

Fanii artistei au fost extrem de încântaţi zilele acestea când, pe pagina ei oficială de pe reţeaua de socializare, au putut admira două imagini în care artista apare îmbrăcată doar în lenjerie intimă sexy, în ciuda sarcinii sale avansate.

sarcină, ana lesko

Sursa foto: facebook.com/AnnaLesko

1