A sărit de pe acoperiș, dar a ratat piscina și și-a rupt picioarele. Ce a urmat după asta depășește orice imaginație
O adolescentă s-a ales cu ambele picioare rupte după ce o săritură în piscină s-a încheiat cu un accident stupid.
Câțiva tineri amatori de senzații tari s-au apucat să sară într-o piscină de pe acoperișul unei case. Spre deosebire de prietenii ei, Nicole Easton, din Arizona, a ratat piscina și a aterizat pe asfalt.
În clipul de 41 de secunde se poate vedea cum blonda în costum de baie roz, care sare în același timp cu o amica, ezită la început, își ia avânt, dar săritura nu îi iese așa cum ar trebui.
Dincolo de acest accident nefericit, provocat de inconștiență și iresponsabilitatea tinerilor, e incredibilă și reacția părinților fetei.
Propria ei mamă a postat clipul pe Youtube, cu rugămintea ca utilizatorii de internet să doneze bani pentru operația acesteia: “Ambele ei picioare sunt rupte și are nevoie de operație. Avem nevoie de ajutor cu facturile de la spital. Am fost șocată când am văzut acest filmuleț și mă doare să-mi văd fata suferind, într-un scaun cu rotile. Abia se mutase în prima ei casă și-si luase un job, se descurca atât de bine pe cont propriu. Până la acest accident nefericit…”, scrie mama tinerei în descrierea clipului de pe Youtube.
Carrie Younker, mama tinerei din videoclip, vrea să strângă 4.200 de dolari pentru a acoperi costurile spitalizării și operației. Pe măsură ce clipul a devenit viral, însă, comunitatea online nu a aratat prea multă simpatie pentru necazul fetei, despre care mulți spun că propria ei prostie a adus-o în această situație. Până acum, pe pagina creată de mamă au donat abia 10 persoane, în total 160 de dolari.
sursa: protv.ro