Și-a făcut zeci de operații estetice ca să arate ca Supermăn! Cum a ajuns să arate acum
![]()
Un tânăr filipinez obsedat de Superman a făcut tot posibilul pentru a arăta ca idolul lui.
Începând din 1995, Herbert Chavez a început seria intervențiilor chirurgicale pentru a-și atinge visul: rinoplastie, injecții cu silicon, implanturi pentru mărirea coapselor și a feselor.
“L-am adorat pe Superman încă de când aveam 3 ani. Mă uitam mereu la desene, îmi plăcea că face tot felul de fapte bune și că iubește dreptatea”, a povestit Chavez într-un interviu pentru site-ul The Daily Beast.
Tânărul care are acum 34 de ani și-a modelat look-ul după cel al actorului Christopher Reeve, cel care i-a dat viața personajului său preferat în filmul “Superman II”.
După aproape 17 operații, tânărul este în sfârșit, mulțumit de felul cum arată! Ție iți place?
![]()
În prezent, Chavez susține că duce viața pe care și-a dorit-o dintotdeauna. E plătit cu sume cuprinse între 600 și 1000 de dolari pentru a-și face apariția la diferite întâlniri sau premiere, iar activitățile care îi fac cel mai mult plăcere sunt vizitele la orfelinate sau la evenimentele unde se strâng bani pentru oameni sărmani.
![]()
![]()
sursa: protv.ro