2750

Naomi Campbell a găsit o soluție pentru a-și ascunde CHELIA! Uite cum arată acum

Topmodelul internațional Naomi Campbell este una dintre cele mai recente și celebre victime ale bolii alopecia areată, afecțiune ce duce la pierderea părului. Hotărâtă să nu lase afecțiunea să îi distrugă viața și cariera însă, diva a apelat la o metoda inedită.

naomi campbell, model

Naomi Campbell a fost surprinsă de paparazzii americani pe străzile New York-ului cu o perucă de dimensiuni mari, de tip afro, pe care a mai purtat-o și în urmă cu câteva zile în cadrul unei emisiuni televizate.

Cu toate că inițial s-a crezut că Naomi a apelat la acest truc doar pentru show-ul de seară al lui Graham Norton, se pare că peruca se transformă într-un accesoriu permanent pentru topmodelul internațional.

Îmbracată în ceea ce pare un jumpsuit, un trench și cizme înalte, Naomi a purtat cu atitudine o pereche de ochelari vintage și a reamintit de moda anilor '70, cărora le-a oferit un iz modern.

naomi campbell, model

model, naomi campbell

În cadrul show-ului în care și-a debutat peruca, Campbell a purtat o ținută disco formată dintr-un top negru semi-transparent, fustă mini din piele, dresuri negre și o pereche de botine cu inserții strălucitoare.

Nu este prima dată când maladia de care suferă supermodelului britanic atrage atenția presei. În 2012, aceasta a fost fotografiată în timpul unei vacanțe în Ibiza, cu o suprafață mare a scalpului vizibil afectat de pierderea părului.

model, naomi campbell

model, naomi campbell

model, naomi campbell

Dacă este depistată din timp afecțiunea poate fi învinsă, părul regenerându-se în aproximativ 1 an. Potrivit Daily Mail însă, în cazul lui Naomi boala se află într-un stadiu avansat, modelul fiind în imposibilitatea de a-și mai salva părul.

sursa: acasatv.md

0