939

„Nu am zis niciodată cine-i domnișoara.” Ionel Istrati, în premiera despre poza buclucașă

Ionel Istrati nu prea s-a afișat cu iubitele în public. Mulți ar zice că poate nu le are. Interpretul însă îi contrazice și precizează doar că preferă să-și țină viața privată departe de ochii presei.

ionel instrati, interpret

„Nu comentez viața mea personală de ceva timp, de vreun an, fiindcă am avut o relație care a fost mediatizată în presă foarte mult. M-a deranjat acest lucru.”, a spus Ionel Istrati.

Totuși, chiar dacă pretinde că este discret, el singur a postat la mijlocul lunii ianuarie o poză în care se sărută cu o fată, fără ca să-i divulge identitatea. Admiratorii interpretului au vrut să știe cine este fata din poză. Ionel Istati însă a preferat să ia apa în gură. Ziariștii au presupus că ar fi vorba de Cătălina, o fată care apare alături de el în mai multe fotografii și care ar semăna cu cea din fotografia buclucașă.

ionel instrati, interpret

„Am postat o poză, am postat-o pentru prietenii mei, nu pe site-ul oficial sau în grupul oficial. Nu am zis niciodată cine-i. Au fost multe întrebări despre cine-i domnișoara. Nu am spus niciodată dacă e Cătălina, Natalia sau altcineva. Eu voi nega orice fapt, când va fi o relație stabilă, atunci eu voi fi primul care va anunța.”

sursa: perfecte.md

0