1885

Natalia Gordienko şi-a schimbat numele scenic: devine Natasha Rostova VIDEO

 Natalia Gordienko a decis iarăşi să-şi schimbe numele scenic. S-a lansat sub numele Natalia Gordienko, ulterior s-a numit Natalie Toma, apoi a revenit la Natalia Gordienko, iar acum faceţi cunoştinţă cu Natalia Rostova. Foto:
Astazi, la ora locală a Kievului 19:00, interpreta Natalia Gordienko devine Наташа Ростова. Informaţia a fost confirmată de artistă exclusiv pentru Muz TV Moldova. După lansarea videoclipului “Красавчик” de ziua îndrăgostiţilor pe Muz TV, Natalia a dat de înţeles că în curând fanii vor avea parte de o surpriză din partea ei. Zis şi făcut. Artista a povestit despre contractul ei semnat cu casa de discuri “MOON Records” care o obligă să îşi ia un alt nume: Наташа Ростова. Diseară Natalia lansează şi videoclipul piesei “Красавчик” pe youtube, pe canalul oficial ELLO Ucraina.

Natalia Gordienko, alias Natalia Rostova nu este unica vedetă autohtonă care are mai multe identităţi scenice. Acest trend vine de la interpreţii de vază ca Madonna, cu numele ei real Luisa Ciccone, Merilyn Monroe – Norma Jeane Mortensen şi mulţi mulţi alţii. Ce determină acest sindrom al schimbării numelui? Se ruşinează vedetele de numele lor, sau numele poate să te ajute când vrei să te lansezi peste hotare? 

 Olga Fesenco, a fost cunoscută sub numele Alexa,după care a devenit Karizma. Eugen Doibani, membru al unei familii atât de “bănoasă”, a hotărât să-şi ia un nume mai internaţional – Natan. Aţi observat că se citeşte din drepta spre stânga şi invers, la fel!? Victoria Lungu e cea care a stârnit cele mai multe comentarii când şi-a schimbat numelui în Viky Lu. Ei şi dacă starurile îşi schimbă numele pentruu un nou proiect muzical, Victoria, a făcut-o pentru că a suferit din dragoste, adică a fost ca un “refresh” după o lungă relaţie de amor.

 

 

zumi.md

0