4835

Cică Inna l-a descoperit pe Carla's Dreams! Cum a reacționat liderul trupei

 
De cand au lansat melodia "P.O.H.U.I" in colaborare cu Inna, numele lor a fost pe buzele tuturor. Nimeni nu a stiut insa prea multe lucruri despre ei, membrii Carla's Dreams fiind de o discretie rar intalnita. CANCAN.ro i-a dezbracat, insa, de secrete.

Dupa o lunga perioada in care au stat departe de publicul din Romania si in care s-au ascuns in spatele glugilor, membrii Carla's Dreams au acceptat sa vorbeasca deschis despre ei si proiectul lor muzical, care a implinit de curand doi ani.
Canta de doi ani, insa solistul de la Carla's Dreams nu si-a dezvaluit niciodata identitatea sursa: arhiva personala

"Carla's Dreams s-a nascut simplu, chiar banal am spune. Faceam muzica in timpul liber si la un moment dat am decis sa o punem pe Internet, de acolo a si inceput totul. Nu suntem siguri ca e deja in picioare, dar meritul de baza pentru continuarea proiectului este al acelor oameni care ne-au sustinut, fie avand muzica noastra in playlist, fie participand direct la dezvoltarea proiectului (site, video, radio). Ne straduim sa avem dorinte si scopuri reale, asa ca visam din ce in ce mai rar cu ochii deschisi, dar chiar daca sunt momente in care idealismul se face simtit, acesta rezulta in vise care sunt departe de muzica", au marturisit acestia, pentru CANCAN.ro.

Solistul de la Carla's Dreams alaturi de Loredana sursa: arhiva personala

Artistii ne-au dezvaluit faptul ca in timpul liber duc o viata ca a oricaruia dintre noi si ca asa cum era si firesc, au existat si momente in care au vrut sa-si strige identitatea in gura mare, in fata tuturor. Au tacut, insa, si au continuat sa se supuna celor doua ore de machiaj dinaintea fiecarui spectacol. Iar la final, au spalat hanoracul si au luat-o de la capat. Cu acelasi hanorac de doi ani.
 
Inainte de fiecare aparitie in public, solistul de la Carla's Dreams suporta doua ore de machiaj sursa: arhiva personala

"Hai sa zicem asa: nu ne deosebim prin nimic de oricine dintre voi. Nu ne vedem 'proprietari' de mari talente, sincer. Ne place muzica si nu ne temem de experimente. Doar machiajul face diferenta. Inainte de fiecare aparitie publica, machiajul dureaza in jur de doua ore. Solistul a purtat acelasi hanorac doi ani, fara sa il schimbe. Orice haina murdarita de vopsea poate fi spalata, pentru ca vopseaua este special destinata pentru acest tip de machiaj. Si da, uneori am simtit nevoia sa spunem 'eu sunt Carla', din orgoliu uneori, mai des din prostie. Dar acest fel de porniri infantile sunt tot mai rare in ultimul timp", au declarat membrii Carla's Dreams, pentru CANCAN.ro.

 

 



Nimeni nu ii cunoaste pe toti membrii trupei
De doi ani de cand activeaza ca o trupa, in jurul celor din Carla's Dreams s-au nascut numeroase discutii. In Republica Moldova, de unde provin, exista chiar si legende urbane legate de ei si, mai ales de numarul lor. Si asta pentru ca nimeni in afara de ei nu stie cu adevarat din cati oameni este format acest proiect. Chiar daca au colaborat cu nume mari de peste Prut, dar si din industria muzicala din Romania, acestia au reusit intotdeauna sa isi protejeze identitatea.
"Uneori am simtit nevoia sa spunem 'eu sunt Carla', din orgoliu uneori, mai des din prostie. Dar acest fel de porniri infantile sunt tot mai rare in ultimul timp". Carla's Dreams
 
Sursa: www.cancan.ro/

 

 

0